Джиммі Кіммел стане ведучим «Оскара-2017»

7 грудня 2016,  16:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведучий Джиммі Кіммел вестиме 89-ту церемонію нагородження «Оскар», а також незабаром знову стане татом.

У понеділок з'явилися повідомлення про те, що новим ведучим «Оскара» буде ведучий шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», і незабаром Кіммел підтвердив це у своєму Твіттері:

Так, я буду ведучим «Оскара». Це не розіграш. А якщо це він, то моя помста Академії буде жахливою і солодкою. Спасибі @alsformalwear

Ведучий «Оскара» вже давно вважається однією з найбільш невдячних, але, швидше за все, добре оплачуваних робіт в Голлівуді, адже після кожної церемонії глядачі люблять в пух і прах розносити старання чергового коміка, який розважав зірок і мільйони глядачів по всьому світу у вирішальну ніч нагородного сезону.

У Кіммела, який у вересні вів церемонію нагородження «Еммі» і отримав за неї позитивні відгуки, залишилося на підготовку до «Оскара» всього 12 тижнів, що не так вже й багато. Наприклад, минулорічний ведучий шоу Ніл Патрік Харріс був оголошений ще в середині жовтня, тобто мав фору в півтора місяці.

Разом з оголошенням про те, що він буде вести «Оскар», ведучий розкрив ще одну радісну новину — вони з дружиною Моллі МакНірні, яка є сценаристом шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», чекають на другу дитину. У пари вже є 2-річна дочка Джейн, а у Кіммела ще двоє дітей від першого шлюбу: Кейт і Кевін.

Вітаємо щасливу пару!

89-а церемонія нагородження «Оскар» відбудеться в Лос-Анджелесі 26 лютого 2017 року.

1339 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: