Джон Вільямс напише музику до «Зоряних воєн: Епізод 8» і «Індіани Джонса 5»

3 грудня 2016,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що легендарний композитор Джон Вільямс вже скоро почне роботу над музикою до «Зоряних воєн: Епізод 8», а в майбутньому напише саундтрек для «Індіани Джонса 5».

Незважаючи на те, що композитором спін-оффу «Бунтар-один: Зоряні війни. Історія» замість Вільямса, який створював музику для всіх попередніх фільмів даної франшизи, став Майкл Джаккіно, Вільямс все-таки повернеться в крісло композитора «Зоряних воєн: Епізод 8».

Зйомки восьмого епізоду, режисером якого виступив Райан Джонсон, завершилися в липні, і свою роботу над музикою для даної кінокартини Вільямс почне цього місяця.

Також планується, що 84-річний композитор і власник 5 «Оскарів» стане автором музики і для «Зоряних воєн: Епізод 9». На даний момент, Вільямс є одним з небагатьох членів знімальної команди цього фільму, чию участь офіційно підтверджено.

Після роботи над черговою пригодою джедаїв композитор возз'єднається з режисером Стівеном Спілбергом, щоб створити саундтрек для «Індіани Джонса 5» і «Першому гравцеві приготуватися».

Цього року музику Вільямса можна було почути в «Великому і добром велетні», також знятому Спілбергом.

В український прокат «Зоряні війни: Епізод 8» вийдуть 14 грудня 2017 року. Прем'єра «Індіани Джонса 5» відбудеться 18 липня 2019 року.

1659 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: