Анастасія Чепелюк розповіла про роботу з Володимиром Зеленським над «Слугою народу 2»

1 грудня 2016,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Анастасія Чепелюк, чия героїня зіграє фатальну роль у житті головного героя «Слуги народу 2», поділилася враженнями про роботу з Володимиром Зеленським та іншими акторами з «Кварталу 95».

У бліц-інтерв'ю, яке з'явилося на офіційному сайті української політичної комедії «Слуга народу 2», Чепелюк розповіла, як було працювати з Зеленським, що втілює у фільмі Президента України Василя Голобородька:

Партнером по майданчику Володимира Зеленського бути дуже весело, а головне — комфортно!

Кого ж грає актриса в цій історії, довгий час трималося в таємниці, але в цьому ж інтерв'ю було розкрито, що її Аня буде дівчиною і радником Президента.

Ця роль дуже припала Чепелюк до душі:

Як думаєте, як це бути подругою Бонда? Так ось подругою Голобородько бути так само здорово!

У «Слузі народу 2» актриса зіграла і з іншими зірками українського кіно і «Кварталу 95», як Станіслав Боклан, Євген Кошовий, Юрій Крапов і Міко Фаталов, про роботу з якими у неї залишилися дуже веселі спогади:

Враження найпозитивніші і яскравіші! Виголошуючи тост на шапці «Слуги народу 2», я сказала, що ще жодного разу в своєму житті я так не сміялася на знімальному майданчику.

Також у «Слузі народу 2» з'являться Олена Кравець, Олександр Пікалов, Наталя Сумська, Володимир Горянський, Сергій Калантай і Дмитро Лаленков.

Режисером сіквела популярного серіалу став Олексій Кирющенко.

Другий трейлер нової кінокартини від «Кварталу 95» дивимося тут.

В українських кінотеатрах побачити «Слугу народу 2» буде можливо з 24 грудня.

5708 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: