В український прокат виходить безпринципна комедія «Війна проти всіх»

24 листопада 2016,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З сьогоднішнього дня в українських кінотеатрах можна побачити кримінальну комедію «Війна проти всіх» з Александром Скарсгардом і Майклом Пеньєю в головних ролях.

«Вони надерут твій зад, і вийдуть сухими з води.»

«Війна проти всіх» розповість історію двох корумпованих поліцейських з Нью-Мексико. Вони шантажують і підставляють кожного злочинця, якому не пощастило перетнути їм дорогу. Але речі приймають зловісний оборот, коли вони намагаються залякати когось, хто є більш небезпечним, ніж вони. Чи не більш?

Цих двох навіжених копів втілили Скарсгард і Пенья, перший з яких зіграв у цьому році головну роль у «Легенді про Тарзана», а другий став відомим завдяки другоплановим ролям у «Людині-мурасі» і «Марсіанині».

Компанію на екрані їм склали Тео Джеймс, Тесса Томпсон, Малкольм Баррет, Пол Райзер, Тейт Флетчер, Калеб Джонс і Стефані Сігман.

Сценаристом і режисером кінокартини виступив Джон Майкл МакДона, який зняв «Ірландця» і «Голгофу».

Прем'єра «Війни проти всіх» відбулася в Україні півтора тижні тому в рамках кінофестивалю «Нове британське кіно», який також представив українському глядачеві такі новинки британського кінематографа, як «Я, Деніел Блейк», «Американська милашка» і «Фантастична любов і де її знайти».

Офіційний трейлер кінокартини в українському перекладі, а також локалізований постер ви знайдете нижче.

В українських кінотеатрах «Війну проти всіх» дивіться з 24 листопада.

1199 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: