Перший постер і нова дата виходу «Чужий: Заповіт»

24 листопада 2016,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний постер нової частини науково-фантастичної хоррор-франшизи Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» повідомив, що вихід кінокартини відбудеться на три місяці раніше.

«Біжи.»

Побачивши цього моторошного ксеноморфа, виповзаючого із темряви, дійсно, хочеться лише одного — якомога швидше дістатися до свого космічного корабля і залишити його планету. Чи зможуть нові герої його обігнати в черговій боротьбі за виживання?

Події нового «Чужого» будуть розвиватися десять років потому після провальної місії «Прометея» і розкажуть про нову команду дослідників, екіпажі колонізаторського корабля «Заповіт», яка наткнеться на залишки корабля «Прометей» і залишившогося в живих андроїда Девіда.

У серпневому інтерв'ю Майкл Фассбендер повідав, що «Чужий: Заповіт» буде набагато страшніший за свого попередника, і його дебютний постер це досить красномовно підтверджує.

До того ж, він є відсиланням до першого «Чужого», з якого все і почалося у 1979 році. Для порівняння нижче наведено і його постер.

Разом з Фассбендером в фільмі повернуться Нумі Рапас і Гай Пірс, а нових персонажів франшизи втілять Кетрін Вотерстон, Біллі Крудап, Кармен Еджого, Денні МакБрайд, Джуссі Смолетт і Деміан Бішір.

Перший тизер сіквела «Прометея» дивимося тут.

Раніше прем'єра фільму «Чужий: Заповіт» повинна була відбутися наступного серпня, але тепер її перенесли на 18 травня 2017 року.

872 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: