Перший офіційний кадр «Логана»

23 листопада 2016,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Empire представив перший офіційний кадр з «Логана» з головним героєм і його дочкою-клоном.

Разом з тим, що цей кадр, на якому поранений Росомаха рятує свою дочку-клона Лауру Кінні відому як Ікс-23 з полону, є ексклюзивним поглядом на цих героїв в «Логані», він також поки єдиний офіційний знімок фільму, за винятком його постерів, представлений в кольорі.

Попередні закулісні і промо-фотографії, що представляють перший погляд на основних героїв кінокартини, якими ділився з нами режисер Джеймс Менголд, всі як один були оброблені чорно-білим фільтром, і до виходу офіційного трейлера вони були причиною чуток про те, що фільм і сам теж буде чорно-білим.

Даний кадр демонструє дуже насичені кольори, і в порівнянні з простими скріншотами з трейлера він виглядає нереально барвисто. Хотілося б, щоб і сам фільм виглядав не менш яскраво, бо останні супергеройські екшени виявляються чомусь візуально тьмяними.

В образі Логана востаннє на екрані з'явиться Х'ю Джекман, а його дочку-клона втілить юна Дафні Кін.

Також у фільмі повернеться Патрік Стюарт і зіграють Бойд Холбрук, Стівен Мерчант, Доріс Моргадо, Елізабет Родрігез і Річард Е. Грант.

Минулого тижня був представлений новий постер «Логана» і оприлюднено його офіційний синопсис, що розкриває нового лиходія.

Український трейлер фільму дивимося тут.

В український прокат «Логан» вийде 2 березня 2017 року.

891 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: