Віллем Дефо зіграє в «Аквамені»

22 листопада 2016,  19:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що після свого дебюту в «Лізі справедливості» персонаж Віллема Дефо з'явиться в «Аквамені».

У «Лізі справедливості» Дефо втілює головного радника з питань науки в Атлантиді Нуйдіса Валко, який є її найвідомішим політиком і вченим.

Враховуючи ключову роль цього персонажа в житті Атлантиди і Аквамена, підтвердження участі Дефо в сольному супергеройському фільмі з Джейсоном Момоа в головній ролі, було лише справою часу. І актор вирішив розповісти про це особисто.

В інтерв'ю, даному в рамках промо-туру нового трилера «Людина людині вовк», де він зіграв разом з Ніколасом Кейджем, Дефо розповів детальніше про свою участь в «Лізі» і «Аквамені»:

«Ліга справедливості» є дуже специфічною, оскільки це командний фільм, і мій персонаж буде там тільки представлений, а потім отримає основну роль у «Аквамені».

І тут же він додав:

Ці фільми — абсолютно різний досвід. У них є різні обов'язки, різні ресурси і різні наміри. Приємно подорожувати між цими світами, якщо є така можливість. Вони служать різним імпульсам.

Зйомки «Ліги» Зака Снайдера завершилися в жовтні, і раніше Дж.К. Сіммонс, який втілює в Кіновсесвіті DC комісара Гордона, повідомив, що в цьому фільмі також з'явиться в декількох сценах, а після вже опиниться в центрі подій сольнику Бена Аффлека «Бетмен».

Разом з героями Дефо і Сіммонса вперше в цьому супергеройському екшені, який збере разом наймогутніших героїв Землі, отримає своє представлення і дружина Аквамена Мера у втіленні Ембер Херд.

У лютому Дефо можна буде побачити на великому екрані в пригодницькому екшені «Велика стіна» з Меттом Деймоном, а після актор зіграє у драмах «The Sleeping Shepherd» і «The Florida Project» і озвучить мультфільм «Зошит смерті».

«Ліга справедливості» вийде на українські екрани 16 листопада 2017 року, а прем'єра «Аквамена», якого зніме режисер Джеймс Ван, відбудеться 26 липня 2018 року.

4302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: