Цікаве про фільм «Нова ера Z»

16 листопада 2016,  20:27 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Нова ера Z» – фантастичний фільм з абсолютно оригінальним поглядом на тему пост-апокаліпсису, знятий за мотивами бестселера Майка Кері «Дари Пандори».

Цікава інформація для України: частина фільму була знята в Прип'яті!

За словами режисера Колма Маккарті, його дуже цікавили справжні постапокаліптичні образи, йому хотілося здивувати глядачів чимось справжнім. Для цього вони запустили над Прип'яттю дрон, в результаті чого отримали вертолітну панораму міста, з якого потім зробили Лондон.

«Нова ера Z» – екранізація світового бестселера Майка Кері «Дари Пандори», який глянцеві видання Voque і Harper’s Bazaar охарактеризували як «несамовитий, захоплюючий і шокуючий».

Головні ролі в картині зіграли красуня Джема АртертонПринц Персії», «Мисливець на відьом») і шестиразова номінантка на премію «Оскар» Гленн КлоузНебезпечні зв'язки», «Фатальний потяг»). Режисером картини виступив набираючий популярність британський режисер Колм Маккарті, відомий аудиторії за серіалами «Гострі Козирки», «Шерлок» і «Доктор Хто».

«Нова ера Z» – свіжий і незвичайний погляд на тему пост-апокаліпсису.
Історія відбувається через 10 років після того, як чума поглинула Великобританію. Зомбі тепер стали домінуючим видом, а деякі з живих людей забарикадувалися від цих мандруючих, м'ясоїдних істот. Десятирічна дівчинка Мелані (Сенніа Нануа) і 20 інших живих дітей – нове покоління, наполовину люди, наполовину зомбі – звільняються, щоб врятувати світ від вимирання.

На думку британського видання Radio Times – це найкращий фільм про зомбі з часів культового «28 днів потому».

Прем'єра фільму в Україні відбудеться 24 листопада 2016.

1846 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: