Повноцінний погляд на Кінга Конга в «Конзі: Острів черепа»

11 листопада 2016,  20:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший кадр з головним героєм пригодницького екшену «Конг: Острів черепа» показує цю гігантську горилу в жахливому гніві.

Перший постер і трейлер, який в українському дубляжі можна подивитися нижче, представляли Кінга Конга лише в розмитому стані або мигцем, а завдяки новому кадру ми можемо тепер розглянути його нову інкарнацію більш детально.

Ну як, вражає вас цей оновлений легендарний персонаж?

На перший погляд, новий Кінг Конг є все тією ж гігантською горилою, але в дійсності він буде сильно відрізнятися від добре знайомої мавпи з «Кінга Конга» 2005 року, якого зняв Пітер Джексон. Адже в новому фільмі його не зіграв майстер втілення на екрані істот Енді Серкіс.

На цей раз гігантським звіром став Террі Нотарі, відомий завдяки своїй роботі хореографом рухів. У нього вже є досвід втілення мавпи, адже саме він зіграв Ракету в «Повстанні планети мавп» і «Світанку планети мавп», в яких знімався разом з Серкісом. Але враховуючи, що його Ракета був дуже жорстоким, цілком можливо, що і Кінг Конг у його втіленні буде ще більш диким і небезпечним звіром, ніж той, якого ми бачили на екрані раніше.

Компанію Нотарі в «Конзі: Острів черепа» складуть Брі Ларсон, Том Хіддлстон, Семюел Л. Джексон, Тобі Кеббелл, Джон Гудман, Джон К. Рейлі, Томас Манн і Джейсон Мітчел.

Режисером цього пригодницького екшену є Джордан Вот-Робертс.

В український прокат «Конг: Острів черепа» вийде 9 березня 2017 року.

1326 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: