Новини про мультфільм (2018)

29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
17 січня 2019,  23:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Софія Коппола запросила у свій новий кінопроект «On the Rocks» зірку своєї знаменитої картини «Труднощі перекладу» Білла Мюррея.

Читати далі...
3 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в український прокат нового мультфільму Веса Андерсона «Острів собак» дивимося його розширений локалізований ТБ-ролик.

Це історія 12-річного хлопчика Атарі (Кою Ранкін), який перебуває під опікою корумпованого мера Кобаяші (Куніті Номура). Коли за наказом мера усіх домашніх собак міста Мегасакі висилають до величезного сміттєзвалища, Атарі самостійно вирушає на мініатюрному турбогвинтовому літаку до Сміттєвого острову у пошуках свого вірного песика Спотса. Там за допомогою зграї нових друзів-дворняжок він організовує грандіозний похід, який вирішить долю й майбутнє всієї Префектури.

Квитки на сеанси мультфільму «Острів собак», чия прем'єра відбулася в містах України сьогодні, 3 травня, ви можете придбати на нашому сайті.

29 березня 2018,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Fox Searchlight представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Острів собак», який зняв 6-кратний номінант на премію «Оскар» Вес Андерсон.

Події «Острова собак» розвиваються в Японії, де всіх собак було виселено на острів-смітник. Другий фрагмент показує, як мер Кобаяші, якого озвучує один зі сценаристів мультфільму Куніті Номура, скликає екстрену прес-конференцію, щоб оголосити про епідемію собачої лихоманки, в зв'язку з якою було прийнято рішення відправити всіх собак на окремий острів, подалі від людей. Голосом оповідача є номінант на премію «Золотий глобус» Кортні Б. Венс.

Також дивіться офіційний український трейлер «Острів собак». У кіно з 3 травня.

18 березня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери блокбастера «Месники: Війна нескінченності», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і мультфільма «Ґрінч», а також свіжі трейлери до фантастичних картин «Ремпейдж» і «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
13 березня 2018,  16:18 | Оновлення

Представляємо свіжий український трейлер мультфільму «Острів собак» від творців «Готель «Гранд Будапешт»» (що відчувається при перегляді):

Це історія про Атарі Кобаяші, 12-річного хлопчика, який перебуває під опікою корумпованого мера Кобаяші. Коли за наказом мера усіх домашніх собак міста Мегасакі висилають до величезного сміттєзвалища, Атарі самостійно рушає на мініатюрному турбогвинтовому літаку до Сміттєвого Острову у пошуках свого вірного песика Спотса. Там з допомогою зграї нових друзів – дворняжок він організує грандіозний похід, який вирішить долю й майбутнє всієї Префектури.

Дивіться в кінотеатрах України з 3 травня.

22 вересня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер анімації культового режисера Веса Андерсона «Острів собак», який менш ніж за добу зібрав 1,5 млн переглядів. Події мультфільму розвиваються в Японії, де в зв'язку з епідемією собачого грипу всіх собак відправляють на карантин на сміттєвий острів. Одного разу на цей острів приземляється 12-річний хлопчик, який шукає свого пса, і місцеві собаки беруться йому допомогти.

До українських кінотеатрів нове творіння Андерсона, яке озвучили Едвард Нортон, Скарлетт Йоханссон, Брайан Кренстон, Тільда ​​Свінтон та Білл Мюррей, добереться влітку 2018 року.