Оновлення (2018)

4 січня 2018,  14:10 | Оновлення

Сьогодні відбулася презентація міжнародного трейлера українського анімаційного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила».

Українська версія трейлера «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» була опублікована 14 грудня і на сьогоднішній день відео зібрало близько 2 млн переглядів, у тому числі 1 134 670 млн на офіційному YouTube-каналі. Cвітова прем'єра мультфільму відбудеться 7 березня 2018 року в Україні, потім фільм побачать глядачі кінотеатрів Туреччини, Польщі, Болгарії, Ізраїлю, Південної Кореї, Китаю, В'єтнаму, Румунії, Балканського регіону, Північної Африки, Латинської Америки та інших країн. Всього попередній продаж мультфільму здійснено на більш ніж 30 територій.

14 грудня 2017,  12:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Казковий Київ, Великий князь Володимир, Хом’як Вінницький, Троєщинські бандити, підступний карлик Чорномор та інші герої українського анімаційного повнометражного фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вперше постануть перед глядачами.

Читати далі...
30 листопада 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Українська студія Animagrad поділилася новим офіційним постером мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», чия прем'єра відбудеться 7 березня 2018 року.

Читати далі...
22 грудня 2016,  13:34 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Українська анімаційна студія Animagrad представляє перший тизер повнометражного 3D-мультфільму «Викрадена принцеса», який вийде в українських кінотеатрах весною 2018 року.

Мандрівний артист Руслан закохується у княжу дочку Мілу, яку викрадає злий чаклун Чорномор. Руслан вирушає на пошуки своєї коханої - на нього чекають казкові пригоди й численні випробування. Але з першого тизеру мультфільма ми дізнаємось, що Міла теж не дасть себе образити - викрадена принцеса демонструє зухвалу вдачу й хист до бойових мистецтв.