Новини про мультфільм (2016)

20 грудня 2019,  14:36 | Новини фільмів

Компанія DC представила офіційний трейлер супергеройського мультфільму «Супермен: Червоний син», який буде адаптацією знаменитого графічного роману Марка Міллара про альтернативного Супермена.

«Супермен: Червоний син» покаже світ, в якому зореліт Кал-Ела (Джейсон Айзекс) приземлився не в Канзасі, а у Радянському Союзі. Криптонець виріс і став супергероєм Червоним сином, який носить сіро-червоний костюм з серпом і молотом на грудях. Події мультфільму відбуваються в розпал Холодної війни між США та СРСР, і Супермен опиняється в їхньому епіцентрі, оскільки стає для Заходу новою загрозою. На нього також чекає зустріч з Диво-жінкою (Ванесса Маршалл) і поєдинок з Бетменом (Роджер Крейг Сміт).

Прем'єра нового мультфільму режисера Сема Л'юБетмен: Вбивчий жарт», «Загін самогубців: Суворе покарання» і «Смерть Супермена») на офіційних стримінгових платформах відбудеться 25 лютого.

7 грудня 2017,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. представила перший трейлер мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі», події якого будуть відбуватися в вікторіанському Готемі.

Бетмен (Брюс Грінвуд) починає розслідування серії вбивств Джека-різника, який нападає з ножем на жінок, а допомагати йому в цій заплутаній справі буде Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер), в нашому світі відома як Жінка-кішка. Також в даних подіях візьмуть участь Альфред Пенніворт (Ентоні Гед), комісар Джеймс Гордон (Скотт Паттерсон) та Харві Дент (Юрій Ловенталь).

Прем'єра анімації «Бетмен: Готем в газовому світлі», яку зняв режисер картини «Бетмен: Убивчий жарт» Сем Лью, відбудеться 23 січня.

1 лютого 2017,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Готема» Камерон Монахен розкрив, що його Джокер був натхненний Джокером Марка Хемілла.

Читати далі...
4 серпня 2016,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нехай зірки «Загону самогубців» поки ще не добралися до України, але це не перешкодило київським шанувальникам DC провести в столиці масштабну прем'єру суперзлодійського екшену Девіда Ейра, в рамках якої українцям навіть вдалося поспілкуватися з його акторами.

Читати далі...
21 липня 2016,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня, 21 июня, в Сан-Диего начинается одно из масштабнейших событий года для новых и давно любимых фильмов и сериалов жанра научная фантастика (и не только) под названием Comic-Con. Поэтому представляем график его самых горячих мероприятий, новостями с которых мы и будем делиться с вами в ближайшие дни.

Читати далі...
16 липня 2016,  19:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті мультфільму «Бетмен: Убивчий жарт» Бетмен робить своєму старому ворогові тюремний візит, де той грає з ним в свої психологічні ігри...

28 червня 2016,  00:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. і DC Comics підготували для шанувальників легендарного протистояння Бетмена і Джокера приємний сюрприз — анімаційну екранізацію графічного роману Алана Мура «Бетмен: Убивчий жарт». Мультфільм отримав рейтинг 18+ і обіцяє показати одне з найбільш божевільних втілень Джокера на екрані (трепещи, Джаред Лето). До речі, суперлиходія тут озвучує зірка «Зоряних війн» Марк Хемілл.

Реліз мультфільму відбудеться 25 липня.