Оновлення (2017)

29 жовтня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Європейський мультфільм «Маленький вампір», над створенням якого працювали кінематографісти одразу чотирьох країн — Великої Британії, Німеччини, Данії та Нідерландів, є адаптацією серії дитячих книг Анжели Соммер-Боденбург. Він розповість історію незвичайної дружби хлопчика Тоні та 13-річного вампіра Рудольфа, чийому клану загрожує горезвісний мисливець за вампірами. Спершу сім'я Рудольфа не приймає того, що їх син спілкується зі смертним, але після Тоні виявляється незамінним помічником вампірського сімейства в боротьбі з їх ворогами.

В український прокат «Маленький вампір» виходить 2 листопада. Квитки на прем'єрні покази, які відбудуться 31 жовтня, ви знайдете в нашій афіші.

3 серпня 2017,  15:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер мультфільму «Маленький вампір», який вийде в кінотеатрах України з 9 листопада.

Мультфільм про тринадцятирічного вампіра на ім’я Рудольф, чию родину переслідує настирливий і злісний мисливець на вампірів. Рудольф знайомиться зі своїм однолітком — звичайним хлопчиком Тоні, який у захваті від старовинних замків, склепів та вампірів. Удвох їм вдається спритно перехитрити мисливця й зруйнувати всі його плани.