Новини про мультфільм (2019)

18 листопада 2020,  13:56 | Новини фільмів

Кінопрокат переживає не найкращі часи – в зв'язку з пандемією гучні прем'єри переносяться на невизначене світле майбутнє, кінотеатри працюють з обмеженнями і зазнають збитків. Але інтерес глядачів до походів в кінотеатр не впав і ось, прокатники прислухалися до порад самих же глядачів – показувати повторно успішні фільми. Наприклад, з завтрашнього дня, в повторний прокат виходять два фільми: «Красуня на всю голову» з Емі Шумер і «Королівський коргі» в озвучці Олександра Педана.

А які фільми ви б хотіли подивитися або передивитися в кінотеатрах? Пишіть в коментарях!

Читати далі...
14 квітня 2020,  18:01 | Новини фільмів

Творці успішного минулорічного мультфільма «Королівський коргі» представили свіжий трейлер мультфільму «Сімейка бігфутів» – продовження історії сім'ї снігових людей. Дату старту в українських кінотеатрах дізнаємося після карантину.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
22 червня 2019,  16:58 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію BAFTA Рей Вінстон, відомий завдяки фільмам «Відступники» та «Ной», приєднався до акторського складу нового супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна вдова».

Читати далі...
9 квітня 2019,  23:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Український бокс-офіс бельгійського мультфільму «Королівський коргі» на початок квітня склав 20 437 336 гривень, що вдвічі перевершило збори голлівудської анімації «Лего. Фільм 2».

Читати далі...
30 березня 2019,  15:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

90-і знову в моді! За три тижні українського прокату супергеройський екшен «Капітан Марвел» заробив 72,6 млн гривень, що у доларах склало 2,7 млн.

Читати далі...
27 лютого 2019,  02:48 | Новини фільмів

В анімації «Королівський коргі» актор і шоу-мен Олександр Педан озвучив роль улюбленця Її Величності і головного героя – коргі Рекса.

Читати далі...
21 лютого 2019,  12:51 | Оновлення

Мережу підкорює перший український трейлер повнометражного мультиплікаційного фільму «Королівський коргі» від режисера Бена Стассена.

У центрі сюжету історія веселого цуценяти породи коргі, який є домашнім улюбленцем Британської Королеви. За випадковим збігом обставин пес змушений покинути затишний палац і опинитися на вулицях Лондона. Тут руде цуценя знаходить нових друзів.

В оригіналі персонажів мультфільму озвучують: Том Кортні, Джон Калшоу, Кулвіндер Гір, Сара Хедленд та інші актори. Відомо, що прем'єра мультфільму «Королівський коргі» відбудеться вже 7 березня.

24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
22 грудня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кумедний бельгійський мультфільм «Королівський коргі» обзавівся своїм офіційним українським тизер-трейлером, який підтверджує, що він вийде в прокат в Україні весною, 7 березня 2019 року.

Головним героєм «Королівського коргі» буде милий коргі на прізвисько Рекс, який стає новим жителем в Букінгемському палаці, де влаштовує справжній переполох. Трейлер описує його як «зухвалого, симпатичного і пустотливого» молодого пса, і поки королева Єлизавета II дуже йому радіє, принц Філіп та вся прислуга замку потерпають від його витівок.

Мультфільм режисера Бена Стассена покажуть у форматах 2D і 3D.

30 жовтня 2018,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер музичного байопіку «Богемна рапсодія», який виходить в прокат на цьому тижні, а також нові трейлери мультфільмів «Як приборкати 3: Прихований світ» і «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», фентезі «Мері Поппінс повертається» і байопіку «Рокетмен», плюс інтригуючий ТБ-ролик фільму «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
24 жовтня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ще не закохані в цих маленьких милих песиків? Тоді тизер-трейлер мультфільму «Королівський коргі» це швидко виправить.

«Королівський коргі» покаже пригоди Рекса, найулюбленішого пса в Британській монархії, який втрачає з поля зору свою господиню і зустрічає клан собак різних порід, які б'ються одне з одним. Поки Рекс переживає цю епічну подорож, щоб повернутися до королеви в рідний палац, він також закохується і дізнається, ким він дійсно є.

Українські глядачі зможуть побачити мультфільм «Королівський коргі», який зняв режисер Бен СтассенВоруши ластами!», «Бігфут молодший»), на великому екрані в березні 2019 року.