Оновлення (2016)

7 лютого 2016,  01:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо вашій увазі добірку цікавих фактів про створення анімаційної комедії студії Disney «Зоотрополіс», що виходить в український прокат 17 березня.

  • «Зоотрополіс» став 55-м повнометражним анімаційним фільмом студії Disney.
  • У Зоотрополісі проживають тварини 64 різних видів.
  • Вивчаючи різних тварин, що населяють Зоотрополіс, кінематографісти вирішили, що хутро пухнастих представників фауни має відрізнятися. Шкура білого ведмедя повністю відбиває світло і здається білосніжною. Хутро лисиці темно-вохряне біля коріння і руде на кінчиках. Художники прагнули досягти правдоподібності навіть у деталях, щоб мешканці Зоотрополіса були реалістичними та впізнаваними.
Читати далі...
12 січня 2016,  03:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий трейлер анімаційної комедії «Зоотрополіс».

Сучасний тваринний мегаполіс Зоотрополіс – місто, якому немає подібних. Він складається з різних ареалів, як то модний квартал Площа Сахара або холодна окраїна Тундратаун, в яких мирно співіснують тварини з усього світу. Це місце, де немає значення, який ти на вигляд – від найбільшого слона до найменшої землерийки – тут ти можеш стати ким завгодно. Але коли до міста прибуває новоспечена офіцер Джуді Хоппс, вона швидко усвідомлює, що бути єдиним кроликом у поліції, де служать великі та серйозні тварини, не так вже й легко. Прагнучи довести, що чогось варта, Джуді береться за складну справу. І вона будь-що доведе її до кінця, навіть якщо їй доведеться взяти у напарники хитрого та пронирливого лиса на ймення Нік Вільде.

У кінотеатрах України з 17 березня.

24 листопада 2015,  18:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо новий, другий трейлер анімаційної комедії «Зоотрополіс»!

Мультфільм розповість про пригоди відповідального кролика-поліцейського Джуді Хоппс і її нового напарника хитрого лиса Ніка Вільде в місті, де живе багато різних тварин.

Дивіться в кінотеатрах України і РФ з 3 березня 2016 року.

18 липня 2015,  21:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Ласкаво просимо в Зоотрополіс — сучасне місто, населене найрізнішими тваринами, від величезних слонів до крихітних мишок. Зоотрополіс розділений на райони, що повністю повторюють природне середовище існування різних мешканців — тут є і елітний район Площа Сахари і непривітний Тундратаун. У цьому місті з'являється новий офіцер поліції, життєрадісна зайчиха Джуді Хоппс, яка з перших днів роботи розуміє, як складно бути маленькою і пухнастою серед великих і сильних поліцейських. Джуді хапається за першу ж можливість проявити себе, незважаючи на те, що її партнером буде балакучий хитрий лис Нік Уайлд. Удвох їм належить розкрити складну справу, від якої залежатиме доля всіх мешканців Зоотрополіса.

В кінотеатрах України і Росії з 3 березня 2016 року.

12 червня 2015,  13:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший український тизер до мультфільму «Зоотрополіс» (у російському прокаті Зверополіс).

Хитре лисеня з Зоотрополіса виявляється заарештованим за злочин, якого він не скоював. Міський поліцейський, самовдоволений кролик, йде по його сліду, однак коли обидва герої стають жертвами конспірації, їм доводиться об'єднатися. Історія показує нам, що навіть вороги від природи можуть стати кращими друзями.

Попередня дата старту в кінотеатрах: 4 березня 2016 року.