Новини про мультфільм (2018)

1 червня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина! Оскільки прокат нового мультфільму від Pixar і Disney «Уперед», чия прем'єра відбулася в Україні 5 березня, був перерваний через світову пандемію коронавірусу, кінопрокатна компанія «Кіноманія» вирішила повернути його на великі екрани після відкриття кінотеатрів.

Читати далі...
19 січня 2020,  01:56 | Новини фільмів

В український прокат вийде французький супергеройський мультфільм «Герой СамСам», режисером якого став Тангі де Кермель. І його головний герой нагадує Джек-Джека з «Суперсімейки», який трошки підріс.

Самсам, найменший з родини великих героїв, досі не виявив свою першу суперздібність, в той час як вдома і в школі у всіх є така! Зіткнувшись із занепокоєнням своїх батьків та знущаннями з боку однокласників, він збирається на пошуки цієї прихованої сили. За допомогою Мегалактик, нової таємничої учениці своєї школи, Самсам відправляється в захоплюючу пригоду, де зустріне космічних монстрів...

Українські глядачі зможуть побачити пригоди Самсама навесні, з 9 квітня.

25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
31 грудня 2018,  01:34 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

В останні дні 2018 року десятка найприбутковіших фільмів року значно змінилася в неї увірвалися супергеройський екшен «Аквамен», музичний байопік про Фредді Мерк'юрі «Богемна рапсодія» та фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда».

Читати далі...
14 грудня 2018,  15:42 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступний лиходій Ґрінч користується в Америці більшою популярністю, ніж антигерой Веном і контрабандист Хан Соло зі світу «Зоряних воєн», показують результати річного бокс-офісу.

Читати далі...
10 листопада 2018,  22:56 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори шпигунського бойовика «Місія неможлива: Фолаут» склали $791 мільйонів, що робить його на сьогоднішній день 5-м касовим фільмом 2018 року.

Читати далі...
11 вересня 2018,  18:54 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Світові збори марвелівського сиквела «Людина-мураха та Оса» склали $610,4 мільйона, що дозволило йому увійти в десятку найприбутковіших картин 2018 року.

Читати далі...
19 липня 2018,  15:38 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм від Disney і Pixar «Суперсімейка 2» виявився більш прибутковим за сиквели супергеройських екшенів з цілим ансамблем реальних акторів «Дедпул 2» і «Вартові Галактики 2».

Читати далі...
2 липня 2018,  16:26 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Збори супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2» перевершили збори оригіналу «Суперсімейка», який вийшов на екрани в 2004 році.

Читати далі...
17 червня 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті піксарівського мультфільму «Суперсімейка 2» Еластика знайомиться зі своєю найбільшою шанувальницею.

У «Суперсімейці 2» Еластика (Холлі Хантер) стає адвокатом для всіх супергероїв, щоб їм більше не потрібно було ховатися і бути вигнанцями в суспільстві. Вона приходить на вечірку для супергероїв, і знайомиться там з енергійною дівчиною Войд (Софія Буш), яка вміє створювати портали для переміщення предметів в просторі. Войд дуже нервує під час зустрічі зі своїм кумиром, але після незграбної балаканини вона все-таки знаходить слова, щоб сказати Еластиці, як сильно та її надихає.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Суперсімейка 2», який ви вже можете побачити на великому екрані в кінотеатрах України.

Купуйте квитки на «Суперсімейку 2» на нашому сайті.

15 червня 2018,  20:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент мультфільму від Pixar і Disney «Суперсімейка 2» показує повернення улюбленої всіма дизайнерки супергероїв Едни Мод.

В «Суперсімейці 2» Еластика (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, залишаючи містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) сидіти з дітьми. Домашні турботи перетворюють супергероя на невиспаного зомбі, тому він разом з непосидючим малюком Джек-Джеком звертається по допомогу до давньої подруги Едни Мод (Бред Берд), яка завжди дасть чесну пораду.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Суперсімейка 2», який вийшов в український прокат 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» ви знайдете в нашій афіші.

14 червня 2018,  01:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройська сімейка Парров дебютувала на великому екрані в 2004 році, і з тих пір глядачі різного віку з величезним нетерпінням чекали сіквела їх пригод. За ці 14 років очікування встигло вирости ціле покоління шанувальників «Суперсімейки», але її герої не постаріли ні на день. У «Суперсімейці 2» Боб, Хелен, Фіалка, Деш і Джек-Джек – все така ж звичайна сім'я з незвичайними здібностями, і вони готові рятувати світ вдруге, вирішуючи по ходу справи свої сімейні проблеми.

Читати далі...
11 червня 2018,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Суперсімейка 2» супергероїня Еластика отримає не тільки новий костюм, а й новий мотоцикл.

Третій фрагмент сиквела показує, що перед новою місією на Еластику (Холлі Хантер) очікує в гаражі потужний подарунок від технологічного генія Евелін Дівор (Кетрін Кінер), сестри Вінстона Дівора (Боб Оденкірк), який за допомогою Еластики хоче повернути супергероїв в моду. Хелен приходить в захват від свого нового Еластицикла, названого за аналогією з основним транспортом Бетмена Бетмобілем, а її чоловік Боб (Крейг Т. Нельсон) виявляється шокований тим, що у дружини колись був мотоцикл.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

9 червня 2018,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви залишилися няньчити наймолодшого члена супергеройської сім'ї Паррів Джек-Джека, запасіться великою банкою з печивом, радить другий фрагмент піксарівської анімації «Суперсімейка 2».

Коли Хелен (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, Боб (Крейг Т. Нельсон) залишається сам на домашньому господарстві з трьома непосидючими дітьми, які сумують за своєю мамою. Особливі труднощі виникають у батька-супергероя з молодшим сином Джек-Джеком, який ще не вміє контролювати свої надздібності й періодично зникає в інший вимір, чим дуже шокує друга сім'ї Фрозона (Семюел Л. Джексон), який зайшов до Паррів в гості.

Дивіться також супергеройський фрагмент «Суперсімейки 2», в якому Парри захищають своє місто від суперлиходія Шахтаря Підривашкіна. У кіно з 14 червня.

7 червня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2», що показує Паррів під час їх битви з давнім противником.

Сиквел оскароносної «Суперсімейки» почнеться з того самого моменту, на якому закінчилася перша частина пригод сім'ї супергероїв Паррів. Їх місто за допомогою величезної бурової машини тероризує суперлиходій Шахтар Підривашкін (Джон Ратценбергер), тому Боб (Крейг Т. Нельсон), Хелен (Холлі Хантер), Вайолетт (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) та малюк Джек-Джек кидаються на захист його жителів, рятуючи бабусь від машин, що летять на них.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Суперсімейка 2». У прокат мультфільм Бреда Берда виходить 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» скоро з'являться в нашій афіші.