Оновлення (2015)

7 червня 2017,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що посіпаки два роки тому отримали свій сольний мультфільм, в «Нікчемному я 3» вони знову займуть провідне місце, влаштувавши бунт проти Гру (Стів Карелл), а після опинившись у в'язниці, яку тут же підкорять. Адже так добре бути поганими, як заявляє український ТБ-ролик.

На чолі жовтої армії стане новий посіпака по імені Мел, докладніше про якого ви можете дізнатися тут.

9 грудня 2016,  11:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Запальні посіпакі заглянули в гості до коали Бастера та його звірів на конкурс талантів в новому американському ТБ-ролику мультфільму «Співай!», нагадуючи, що за ним стоять творці «Нікчемного я» і, власне, «Посіпак», які в минулому році стали третім в історії кіно анімаційним фільмом, що заробив в світовому прокаті понад мільярд доларів.

Перший український ТБ-ролик «Співай!» дивимося тут.

10 липня 2015,  04:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Мультфільм «Посіпаки» (в російському прокаті «Міньйони») викликав неабиякий інтерес у публіки. Тільки другий день в прокаті, а рейтинги відвідуваності б'ють рекорди. Думаємо, кінолюбителям буде цікаво подивитися фотографії зі світової прем'єри фільму, яку відвідало безліч знаменитостей і акторів фільму зі своїми діточками.

У тому ж розділі доступні фотографії до прем'єри в Києві. Переглянути стрічку прийшли: український голос головної лиходійки фільму Скарлет Противсіх – актриса «Кварталу 95» Олена Кравець; телеведучі, які працювали над дубляжем перших двох фільмів про жовтеньких істот – Павло Костіцин та Катерина Осадча; а також багато інших представників українського шоубізнесу

12 червня 2015,  13:16 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Велике графічне оновлення по Посіпакам (Миньонам), які вийдуть в наших кінотеатрах з 9 липня: нові українські та російські постери, багато кадрів у великому розмірі і фотографії з прем'єри в Лондоні. Все цікаво подивитися:

15 травня 2015,  19:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте новий український трейлер до комедійного мультфільму «Посіпаки»!

Міньйони живуть на планеті довше, ніж ми. У них одна нав'язлива ідея – служити найпотворнішій особистості з наявних у наявності. Динозаври, фараони, Дракула, Наполеон – всі вони виявилися недовговічні. Тоді міньйони скурнули в Нью-Йорк - їх чекають гроші, влада, фатальна суперзлодійка Скарлет Оверкілл і, звичайно ж, дуже смачна "банана"!

В кінотеатрах України і Росії з 9 липня.

2 березня 2015,  17:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо російськомовну версію другого трейлера до анімаційного фільму «Посіпакі / Міньйони».

Міньйони живуть на планеті на пару мільйонів років довше за нас. У них одна нав'язлива ідея - служити Найотворнішій особистості з наявних у наявності. Знайти-то господаря просто, а от зберегти його вельми проблематично. Динозаври, фараони, Дракула, Наполеон - всі вони виявилися недовговічними. А без повелителя міньйони впадають в глибоку депресію. Щоб уникнути вимирання, вони відправляються в світове турне на пошуки нового господаря.

В кінотеатрах України і Росії з 9 липня.

7 лютого 2015,  20:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий український трейлер анімаційної комедії «Посіпаки».

Виявляється, невгамовні жовті Посіпаки пройшли довгий шлях еволюції від одноклітинних істот до розумних створінь. І в усі часи вони служили лише найамбітнішим негідникам. Відсутність господаря вганяє малих в депресію, і у пошуках нового боса Посіпаки вирушають на всесвітню конференцію лиходіїв. Тут пригоди й починаються...

В кінотеатрах України з 9 липня.

30 листопада 2014,  16:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Міньйони живуть на планеті на пару мільйонів років довше нас. У них одна нав'язлива ідея - служити найгидкішій особистості з наявних. Знайти господаря просто, а от зберегти його вельми проблематично. Динозаври, фараони, Дракула, Наполеон - всі вони виявилися недовговічними. А без повелителя міньйони впадають у глибоку депресію. Щоб уникнути вимирання, вони вирушають у світове турне на пошуки нового господаря.

У кінотеатрах України і Росії з 9 липня 2015 року.

5 листопада 2014,  00:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший український трейлер до анімаційного фільму Посіпаки (в російському прокаті Міньйони).

Посіпаки (Міньйони) - жовті поплічники злим геніям, що існували з давніх давен, і що еволюціонували з жовтих одноклітинних організмів в істоти, які мають тільки одну мету: служити найбільш амбітним лиходіям.

В кінотеатрах України і Росії з 9 липня 2015 року.