Новини фільмів про (2015)

2 липня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Творці мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» є великими шанувальниками актора Стіва Карелла, який озвучує Гру, на честь чого у новому промо-ролику вони вирішили зробити кросовер з його знаменитим ситкомом «Офіс».

Читати далі...
7 червня 2022,  13:55 | Новини фільмів

Пристебніть ремені безпеки! Новий трейлер комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки: Становлення лиходія» («Minions: The Rise of Gru») показує веселий політ на літаку в компанії безбашенних посіпак (міньйонів).

Читати далі...
30 березня 2022,  21:01 | Новини фільмів

Настав час показати світові, хто міні-бос. Студія Illumination поділилася новим трейлером пригодницько-комедійного мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» («Міньйони: Становлення лиходія»), продовження хітової анімації 2015 року «Посіпаки».

Читати далі...
5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

3 лютого 2020,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в рамках трансляції Супербоула був показаний перший тизер очікуваного комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»).

Читати далі...
21 травня 2019,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination, яка подарувала нам хітові мультфільми «Нікчемний я» та «Посіпаки», поділилася фінальним трейлером своєї нової пригодницько-комедійної анімації «Секрети домашніх тварин 2».

Сиквел мультфільму «Секрети домашніх тварин» покаже повернення двох суперників, які стали друзями, Макса (Петтон Освальт) і Дюка (Ерік Стоунстріт), що тепер мирно живуть в квартирі своєї хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). На них чекають нові подорожі, нові знайомства й різні випробування як на вулицях улюбленого Нью-Йорка, так і за його межами. Так що пристебніть ремені, оскільки за кермо сідає їхній безбашенний товариш Капітан Сніжок (Кевін Гарт).

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Секрети домашніх тварин 2» на нашому сайті. Допрем'єрні покази мультфільму стартують 25 травня, а в широкий український прокат він вийде 31 травня.

7 листопада 2018,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Illumination вирішила поліпшити третій трейлер мультфільму «Ґрінч» за допомогою групи веселих посіпак, які дивляться його в першому ряду кінотеатру та емоційно реагують на кожну сцену.

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» і «Нікчемний Я» представляють нового лиходія! Знайомтеся — Ґрінч! Все життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Але більше за все Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки і радісний сміх щорічно змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво!

Оригінальним голосом Ґрінча є зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикт Камбербетч, а українські глядачі почують його з дубляжем у виконанні Сергія Бабкіна.

Нещодавно вийшов смішний ТБ-ролик «Ґрінча», де головного героя переслідує коза, що кричить. В українські кінотеатри мультфільм прибуде 20 грудня.

29 грудня 2015,  11:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Звёздные войны: Пробуждение силы» установили новый рекорд по кассовым сборам: всего за 12 дней им удалось заработать в мировом прокате свой первый миллиард.

Читати далі...
7 листопада 2015,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году попасть в номинацию на «Оскар-2016» надеются целых 16 мультфильмов, среди которых оказались миллиардеры «Посипаки», «Мыслями наизнанку», «Монстры на каникулах 2» и грядущий «Добрый динозавр».

Читати далі...
30 серпня 2015,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфильм «Посипаки», также известный как «Миньоны», заработал в мировом прокате более 1 миллиарда долларов.

В широкий прокат мультфильм от Illumination Entertainment вышел 10 июля, и вот чуть больше, чем за полтора месяца он вошел в историю как один из самых прибыльных мультфильмов.

За последние годы это уже третий анимационный фильм, перешагнувший такой рубеж. Первым стала оскароносная «История игрушек 3», а в прошлом году ее перескочило «Холодное сердце». Немного до миллиарда не дотянул «Король лев», которого в 2011 году перевыпустили в 3D.

Чтобы попасть в двадцатку самых кассовых фильмов всех времен, «Посипакам» нужно победить «Темного рыцаря», «Хоббита: Неожиданное путешествие» и «Алису в стране чудес», заработавшую в прокате 1 миллиард и 25 миллионов долларов, то есть на 22 миллиона больше, чем у главных героев данной новости.

Так что, хотя забавные желтые малыши существуют с целью служить самому злодейскому злодею, им и самим удалось покорить мир.

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
18 червня 2015,  10:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В київській студії «LeDoyen» відбулася сесія дубляжу нового мультфільму «Посіпаки» за участю акторки «Кварталу 95» Олени Кравець, в рамках якої було продемонстровано, як відбувається творчий процес, та опісля з’явилася змога поспілкуватися з його головною героїнею.

Для Олени це вже не перший досвід дубляжу, декілька років тому її голосом по-українськи заговорила дівчинка-равлик з мультфільму «Турбо». Проте тепер акторці довелося грати голосом зовсім незвичайну героїню, хитру злодійку Скарлет Противсіх (в оригіналі – Скарлет Оверкілл), на службу до якої й наймаються жовті посіпаки.

Читати далі...