Новини про мультфільм (2015)

4 серпня 2022,  17:00 | Бокс-офіс

Ці маленькі, жовтенькі чудики знову підкорюють світ! Сиквелу хітового мультфільму «Посіпаки», який називається «Посіпаки: Становлення лиходія», вже вдалося обігнати за зборами супергеройський екшен «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
2 липня 2022,  17:30 | Новини фільмів

Творці мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» є великими шанувальниками актора Стіва Карелла, який озвучує Гру, на честь чого у новому промо-ролику вони вирішили зробити кросовер з його знаменитим ситкомом «Офіс».

Читати далі...
7 червня 2022,  13:55 | Новини фільмів

Пристебніть ремені безпеки! Новий трейлер комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки: Становлення лиходія» («Minions: The Rise of Gru») показує веселий політ на літаку в компанії безбашенних посіпак (міньйонів).

Читати далі...
30 березня 2022,  21:01 | Новини фільмів

Настав час показати світові, хто міні-бос. Студія Illumination поділилася новим трейлером пригодницько-комедійного мультфільму «Посіпаки: Становлення лиходія» («Міньйони: Становлення лиходія»), продовження хітової анімації 2015 року «Посіпаки».

Читати далі...
5 лютого 2020,  19:33 | Новини фільмів

Як нам і обіцяли, сьогодні вийшов офіційний трейлер комедійно-пригодницького мультфільму від Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»), який ви одразу можете подивитися з українським дубляжем.

Мультфільм «Посіпаки 2» буде одночасним сиквелом анімації «Посіпаки» і приквелом франшизи «Нікчемний я», оскільки покаже знайомство армії жовтих посіпак з маленьким лиходієм Грю (Стів Карелл). Трейлер розкриває, що малюк Грю збирається вступити в надсекретну організацію суперлиходіїв Жахлива шістка, але коли вони йому відмовляють, Грю викрадає їхній дорогоцінний камінь.

В кінотеатрах України «Посіпаки 2» будуть веселитися цього літа мультфільм вийде в прокат 2 липня. У той же день відбудеться прем'єра науково-фантастичного екшену «Персонаж» з Раяном Рейнольдсом.

3 лютого 2020,  17:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних в рамках трансляції Супербоула був показаний перший тизер очікуваного комедійного мультфільму від студії Illumination «Посіпаки 2» («Міньйони 2»).

Читати далі...
21 травня 2019,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination, яка подарувала нам хітові мультфільми «Нікчемний я» та «Посіпаки», поділилася фінальним трейлером своєї нової пригодницько-комедійної анімації «Секрети домашніх тварин 2».

Сиквел мультфільму «Секрети домашніх тварин» покаже повернення двох суперників, які стали друзями, Макса (Петтон Освальт) і Дюка (Ерік Стоунстріт), що тепер мирно живуть в квартирі своєї хазяйки Кейті (Еллі Кемпер). На них чекають нові подорожі, нові знайомства й різні випробування як на вулицях улюбленого Нью-Йорка, так і за його межами. Так що пристебніть ремені, оскільки за кермо сідає їхній безбашенний товариш Капітан Сніжок (Кевін Гарт).

Ви вже можете купити квитки на сеанси «Секрети домашніх тварин 2» на нашому сайті. Допрем'єрні покази мультфільму стартують 25 травня, а в широкий український прокат він вийде 31 травня.

7 листопада 2018,  01:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Illumination вирішила поліпшити третій трейлер мультфільму «Ґрінч» за допомогою групи веселих посіпак, які дивляться його в першому ряду кінотеатру та емоційно реагують на кожну сцену.

Автори анімаційних блокбастерів «Секрети домашніх тварин» і «Нікчемний Я» представляють нового лиходія! Знайомтеся — Ґрінч! Все життя над зеленим волохатим відлюдником потішалися жителі рідного міста, тому не дивуйтеся, що характер у нього препаскудний. Але більше за все Ґрінча дратують різдвяні свята. Ялинка, подарунки, ярмарки і радісний сміх щорічно змушують його по-справжньому страждати, і тоді поганець вирішує... вкрасти Різдво!

Оригінальним голосом Ґрінча є зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедикт Камбербетч, а українські глядачі почують його з дубляжем у виконанні Сергія Бабкіна.

Нещодавно вийшов смішний ТБ-ролик «Ґрінча», де головного героя переслідує коза, що кричить. В українські кінотеатри мультфільм прибуде 20 грудня.

7 червня 2017,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що посіпаки два роки тому отримали свій сольний мультфільм, в «Нікчемному я 3» вони знову займуть провідне місце, влаштувавши бунт проти Гру (Стів Карелл), а після опинившись у в'язниці, яку тут же підкорять. Адже так добре бути поганими, як заявляє український ТБ-ролик.

На чолі жовтої армії стане новий посіпака по імені Мел, докладніше про якого ви можете дізнатися тут.

9 грудня 2016,  11:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Запальні посіпакі заглянули в гості до коали Бастера та його звірів на конкурс талантів в новому американському ТБ-ролику мультфільму «Співай!», нагадуючи, що за ним стоять творці «Нікчемного я» і, власне, «Посіпак», які в минулому році стали третім в історії кіно анімаційним фільмом, що заробив в світовому прокаті понад мільярд доларів.

Перший український ТБ-ролик «Співай!» дивимося тут.

8 січня 2016,  15:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром Британская киноакадемия объявила своих номинантов на премию BAFTA-2016 от кинематографа. Наибольшее количество номинаций – по 9 каждый – получили «Кэрол» Тодда Хейнса и «Мост шпионов» Стивена Спилберга.

Читати далі...