Новини фільмів про (2015)

7 березня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Радість, Печаль та інші емоції повертаються для нової пригоди в офіційному трейлері мультфільму для всієї родини «Думками навиворіт 2» від студій Disney та Pixar.

Читати далі...
11 березня 2023,  12:04 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures підтвердила, що вже активно працює над сиквелами хітових анімаційних стрічок «Король лев» і «Думками навиворіт» і навіть оголосила їхні орієнтовні дати прем'єр, які очікуються у 2024 році.

Читати далі...
4 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найдивніший трейлер тижня, звання якого удостоївся трейлер американської комедії «Американський огірочок», де Сет Роген грає діда з їншої епохи та... його онука.

Читати далі...
14 квітня 2020,  22:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Криза кіноіндустрії, пов'язана з коронавірусом, змусила Голлівуд переглянути дати багатьох майбутніх релізів, і тепер в їхньому числі опинився очікуваний мультфільм від Disney і Pixar «Душа».

Читати далі...
7 листопада 2019,  17:15 | Новини фільмів

Кіностудія Pixar щойно поділилася зворушливим і веселим тизер-трейлером свого наступного мультфільму «Душа», який знімає режисер знаменитих анімацій «Корпорація монстрів», «Вгору» і «Думками навиворіт» Піт Доктер.

Головним героєм цієї анімаціної історіі є викладач музики в середній школі Джо Ґарднер (лауреат премії «Оскар» Джеймі Фокс), який щиро любить грати джаз. І одного разу йому таки вдається виступити на сцені джазового клубу. Однак дорогою додому у результаті нещасного випадку душа Джо відділяється від тіла і переноситься до центра, у якому душі розвиваються перед тим, як відправитись до новонародженої дитини. Тут Джо доведеться задуматись над тим, що значить мати душу.

Українська прем'єра мультфільму «Душа» призначена на 18 червня 2020 року.

29 грудня 2015,  12:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинопрокатчик «Артхаус Трафик», вот уже 12 лет радующий украинских зрителей новинками артхаусного кино, опубликовал свой список лучших фильмов уходящего 2015 года.

Читати далі...
7 грудня 2015,  12:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подбивая итоги уходящего года, самый популярный англоязычный портал о кино IMDb назвал 10 фильмов, вышедших в 2015, которые получили от зрителей самые высокие оценки.

Читати далі...
7 листопада 2015,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году попасть в номинацию на «Оскар-2016» надеются целых 16 мультфильмов, среди которых оказались миллиардеры «Посипаки», «Мыслями наизнанку», «Монстры на каникулах 2» и грядущий «Добрый динозавр».

Читати далі...
5 червня 2015,  15:15 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія, 5 червня 2015 – у новій анімації від студій Disney•Pixar «Думками навиворіт» звучатиме оригінальний саундтрек, що підсилює емоційний дух стрічки, від іменитого композитора Майкла Джаккіно. Саундтрек вийде окремим релізом від Walt Disney Records напередодні виходу фільму в прокат – 16 червня 2015р. Режисером виступає оскароносний Піт Доктер, продюсером – Джонас Рівера.

Анімаційна комедія «Думками навиворіт» у кіно з 18 червня 2015р.

Джаккіно й раніше працював з режисером Пітом Доктером - над анімацією «Вперед і вгору». Серед його проектів також: «Тачки 2», «Рататуй» та «Суперсімейка». Та композитор говорить, що «Думками навиворіт» - особлива анімація.

Піт прагнув, щоб музика створювала таке відчуття, ніби вона виходить зсередини – з думок. Ми хотіли зробити щось атмосферне. Дещо, що не було б традиційним саундтреком до фільму.

Якщо вірити композитору, то мета музики стрічки відображує мету самої стрічки.

Вона повинна бути емоційною, - говорить Джаккіно. – Я не знав, як це повинно звучати, та я знав, які відчуття цей звук повинен викликати. Цей фільм для мене особливий.

Саундтрек записували за допомогою оркестру з 70 інструментів з органом та секцією ритмів, що складалася з гітар і барабанів.  

Я отримав багато задоволення від процесу, - продовжує Джаккіно. – Тут буде джазова музика 1930-х років, яку ми написали для Забудьок, а ще буде музика як у класичному хорорі, коли персонажі потрапляють у Підсвідомість. Фільм напрочуд різноманітний у плані музичного оформлення, ми пройшлися по всім жанрам, але ніколи не забували про те, що розповідаємо емоційну історію.  

Анімації «Думками навиворіт» традиційно передуватиме короткометражка від Pixar Animation Studios – «Лава», режисером якої є Джеймс Форд Мерфі, а продюсером – Андреа Варрен. Дія «Лави» відбувається на ізольованому тропічному острові, де «живе» активний вулкан. Це музична історія любові, що триває вже мільйони років. Анімацію супроводжує музика у виконанні Куани Торрес Каеле (Uku & Narrator) та Напуа Грега (Lele). Цифровий реліз «Лави» запланований також на 16 червня. 

Придбати оригінальний саундтрек з анімації «Думками навиворіт» можна, починаючи з 16 червня, у всіх місцях продажу музики. Розмістити попереднє замовлення на альбом можна вже на iTunes (http://smarturl.it/iosa1) та Amazon.com (http://smarturl.it/iosama1).

19 травня 2015,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 18 мая, в Каннах была солнечная погода, а кроме нее сердца гостей кинофестиваля согревал новый пиксаровский мультфильм «Мыслями наизнанку» («Головоломка»).

Представляли «Мыслями наизнанку», позволяющую заглянуть в голову человека и познакомиться с его основными эмоциями, в Каннах создатель мультфильма Пит Доктер и продюсер, один из основателей студии PixarДжон Лассетер.

С собой они взяли целую компанию актеров, участвовавших в озвучке персонажей-эмоций. Это были Эми ПолерМинди КейлингФиллис Смит и Льюис Блэк, подарившие свои голоса Радости, Отвращению, Грусти и Злости. Также на пресс-конференции присутствовали актеры Шарлотта Ле Бон (Радость), Жиль Леллуш (Злость), Пьер Нинэ (Страх) и Марилу Берри (Грусть), которые дублировали мультфильм на французский язык.

На вопрос о том, что же сподвигло Доктера создать «Мыслями наизнанку», мультипликатор ответил:

После «Вверх» я искал новые идеи. В то время моей дочери исполнилось 11, и ей в голову ударила юность. Она превратилась из маленькой девочки с кучей энергии в тинейджера, порой грубого, когда она пыталась высказаться. Мне было интересно, то же происходит в ее голове. Это и послужило толчком к созданию персонажей, основанных на эмоциях.

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...