Новини про мультфільм (2014)

15 січня 2020,  23:05 | Новини фільмів

Тримайтеся, Ніл Армстронг і NASA, ваші рекорди будуть побиті! За тиждень до прем'єри сімейного мультфільму «Баранчик Шон: Фермагеддон» в мережі з'явився його новий дубльований трейлер, який відправляє нас у космос.

Британський мультфільм з елементами наукової фантастики «Баранчик Шон: Фермагеддон» буде сиквелом анімаційної комедії 2014 року і покаже, як найвідоміший баранчик в світі заводить дружбу з чарівною іншопланетянкою Лу-Ла, чий зореліт приземляється на його фермі. Шон та його друзі вирішують їй допомогти і відправляються в нову захоплюючу пригоду, в результаті якої вони опиняться далеко за межами рідного містечка (і рідної планети)

В український прокат анімація «Баранчик Шон: Фермагеддон» вийде наступного четверга, 23 січня. Її режисерами стали Вілл Бечер і Річард Фелан.

11 грудня 2019,  16:53 | Новини фільмів

Офіційний український трейлер комедійного мультфільму з елементами наукової фантастики «Баранчик Шон: Фермагеддон» підтверджує, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 23 січня.

Наш улюблений баранчик Шон повертається на великі екрани у сиквелі мультфільму 2014 року, і тепер на нього чекають космічні пригоди. Одного разу на фермі Шона зазнає аварії іншопланетний корабель з милою іншопланетянкою Лу-Ла. Корабель забирає урядова служба, і тепер Шону та його друзям-баранчикам доведеться захистити це миле і наївне іншопланетне створіння і знайти спосіб, як відправити її назад на рідну планету.

Режисерами мультфільму виступають Вілл Бечер та Річард Фелан.

17 листопада 2019,  01:02 | Новини фільмів

В офіційному трейлері пригодницького мультфільму «Баранчик Шон 2» головний герой знаходить нового друга, який потрапляє на його ферму... з іншої планети.

Мультфільм «Баранчик Шон 2», який повністю називається «Баранчик Шон: Фермагеддон», буде другою повнометражною пригодою знаменитого Баранчика Шона. У ньому на ферму прибуває НЛО, звідки виходить милий іншопланетянин. Щоб допомогти йому повернутися додому, Шон та його друзі відправляються в нову захоплюючу місію, адже літаючу тарілку прибульця вже встигла привласнити собі одна секретна організація.

Українська прем'єра анімації «Баранчик Шон 2», яку зняли Вілл Бечер і Річард Фелан, очікується 23 січня 2020 року. Чекаємо релізу дубльованого трейлера.

5 липня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На нашу улюблену британську ферму прибуває милий прибулець в офіційному трейлері мультфільму для всіх віків «Баранчик Шон: Фермагеддон».

Нова повнометражна пригода Баранчика Шона покаже, як він і його друзі стикаються з іншопланетною проблемою на їхню ферму приземляється милий прибулець. Тепер баранчику потрібно придумати, як забрати у секретної урядової організації його літаючу тарілку і відправити прибульця назад у космос, де на нього чекають рідні.

У світовий прокат мультфільм Вілла Бечера та Річарда Фелана вийде восени. Його українська дата прем'єри все ще невідома.

13 грудня 2018,  02:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменита британська студія анімації Aardman представила тизер-трейлер свого нового мультфільму «Баранчик Шон: Фермагеддон».

У продовженні повнометражної пригоди «Баранчик Шон» головний герой та його друзі зіткнуться з іншопланетною загрозою для своєї ферми. Трейлер показує, як на полі нишпорить вночі щось дивне, а потім вікна в будинку фермера осяває яскраве світло. Озброївшись лопатою, фермер хоробро йде на розвідку, і в полі на нього чекає справжній сюрприз.

У світовий прокат мультфільм «Баранчик Шон: Фермагеддон» вийде у травні 2019 року. З нетерпінням чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

29 лютого 2016,  05:12 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно завершилася 88-а церемонія нагородження «Оскар», яка підбила остаточні підсумки досягнень кінематографу 2015 року. Найбільшу кількість статуеток отримав «Шалений Макс: Дорога гніву», а зі своїм першим і таким довгоочікуваним «Оскаром» додому пішов Леонардо ДіКапріо.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
15 січня 2016,  13:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора Американська кіноакадемія оголосила список претендентів на премію «Оскар-2016». Лідерами за кількістю номінацій на цей раз виявилися «Легенда Г'ю Гласса» і «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
8 січня 2016,  15:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром Британская киноакадемия объявила своих номинантов на премию BAFTA-2016 от кинематографа. Наибольшее количество номинаций – по 9 каждый – получили «Кэрол» Тодда Хейнса и «Мост шпионов» Стивена Спилберга.

Читати далі...
18 грудня 2015,  15:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В прошлую субботу, 12 декабря, состоялась 27-я церемония награждения European Film Awards, отметившая лучшие европейские фильмы этого года. И больше всех наград в этот раз получила «Юность» Паоло Соррентино.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
7 листопада 2015,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году попасть в номинацию на «Оскар-2016» надеются целых 16 мультфильмов, среди которых оказались миллиардеры «Посипаки», «Мыслями наизнанку», «Монстры на каникулах 2» и грядущий «Добрый динозавр».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Баранчик Шон»
Барашки тусят в большом городе
19 березня 2015,  16:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В последнее время на украинские экраны вышло довольно много семейных и детских фильмов. Свои новые творения уже успели продемонстрировать такие титаны анимации, как Disney и DreamWorks. И тут на сцену выходит черная овечка, не столь широко известная европейская студия Aardman Animations, подарившая миру пластилиновых Уоллеса и Громита и милого барашка по имени Шон, и представляет нам полнометражные приключения последнего.

Со времени создания Шона в 2007 году Ником Парком на телевидении вышло больше сотни серий о его забавной жизни на ферме, и теперь он вместе с друзьями отправляется покорять большой экран и большой город. А делать это ему довелось с помощью режиссеров Марка Бертона, работавшего над сценариями для мультфильмов «Мадагаскар» и «Уоллес и Громит: Проклятие кролика-оборотня», и Ричарда Старзака, для которого этот полный метр стал дебютом.

Дни на ферме так похожи один на другой, что смогли надоесть своим однообразием даже барашкам. Самому умному из них, разумеется, Шону, приходит в голову отличная мысль на время нейтрализовать своего хозяина (безопасным способом, без криминала), и устроить себе небольшую вечеринку в доме. Только все идет наперекосяк, фургончик с запертым внутри хозяином стремительно мчится по полям и дорогам прямо в большой город, и вот барашкам и верному псу приходится отправляться на его поиски. История довольно нехитрая, но к чему много сложностей, когда на экране прыгают такие до жути милые создания (особенно тот хорошенький барашек-малыш)?

Конечно, совсем уж без сложностей не получается, ведь по ходу дела компании придется столкнутся с звероловом-садистом, который будто вышел из кошмара любого бездомного животного... Зато это становится поводом для массы смешных и нелепых ситуаций, из которых барашки выпутываются... по-бараньи.

Пускай сейчас, наверняка к счастью родителей, выходит предостаточно кинотворений для всей семьи, включая самых маленьких, «Барашек Шон» среди всех них является чем-то поистине уникальным.  Пластилиновые герои будто показывают нам наш мир со своей точки зрения. Животные не разговаривают, как принято в большинстве мультфильмов, а когда говорят люди, то мы слышим лишь невнятные звуки, точно так же, как и эти барашки. Это лишает историю словесных анекдотов, зато создатели позволяют насладиться нам одним из самых ранних киножанров комедии – немым фарсом. К тому же, при просмотре совсем не ощущается нехватка диалогов, а заскучать не дает бесподобный юмор, от которого внезапно начинаешь хохотать во весь голос. Приключения барашков во главе с Шоном в большом городе действительно удались на ура.

Даже барашкам порой полагается выходной с приключениями.