Новини про мультфільм (2019)

22 серпня 2020,  18:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Гарнер зізналася у своїй любові до знаменитого мюзиклу «Бріолін», записавши для Tik Tok відео, де вона танцює під його пісню разом зі своєю подругою, зберігаючи при цьому соціальну дистанцію.

Читати далі...
3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

Читати далі...
9 квітня 2020,  01:33 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільми володіють даром відправляти нас у подорож до казкових світів та піднімати наш настрій. Вони вчать нас мріяти і збирають перед екранами цілі родини, радують дітей та розважають дорослих, нагадуючи про вічні цінності. Тому ми підготували для вас 20 найкращих мультфільмів минулого року, які напевно подарують вам казку навіть під час карантину.

Читати далі...
30 березня 2019,  15:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

90-і знову в моді! За три тижні українського прокату супергеройський екшен «Капітан Марвел» заробив 72,6 млн гривень, що у доларах склало 2,7 млн.

Читати далі...
22 березня 2019,  17:56 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Жовта преса в особі журналу OK! у своєму новому березневому номері розмістила на обкладинці фотографії голлівудських актрис Різ Візерспун і Дженніфер Гарнер з гарячою новиною про їхні одночасні вагітності. І подруги вдосталь посміялися над цією качкою в соцмережах.

Читати далі...
17 березня 2019,  01:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо у тебе працює уява, то відривайся на повну, закликає новий український ТБ-ролик пригодницького мультфільму «Диво-парк».

«Диво-парк» відправляє глядача в дивовижний парк атракціонів, який придумала маленька фантазерка Джун (Бріанна Денскі). Спочатку для неї це була улюблена гра, але одного разу дівчинка знаходить свій вигаданий парк у лісі і знайомиться з його кумедними мешканцями: свинею Гретою (Міла Куніс), ведмедем Бумером (Кен Гадсон Кемпбелл), дикобразом Стівом (Джон Олівер) і братами-бобрами Гасом і Купером (Кенан Томпсон і Кен Жонг). Останні особливо не дадуть занудьгувати, як показує даний ТБ-ролик.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Диво-парк», який ви вже можете подивитися в деяких кінотеатрах України на допрем'єрних показах.

Рецензія на мультфільм «Диво-парк»
Нестримна фантазія Джун
14 березня 2019,  00:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У дитинстві наша фантазія не знає меж. Ми придумуємо цілі світи, нам здається, що наші іграшки живі, і кожна з них володіє своїм характером. І маленька дівчинка Джун з мультфільму «Диво-парк» – не виняток. Вона з самого раннього дитинства разом з мамою грала у гру – вони придумували чарівний парк розваг, де існують фантастичні атракціони і всім керують звірі. Одного разу опинившись в лісі, Джун знаходить таємний вхід в цей парк, знайомиться з його веселими мешканцями і дізнається, що її улюбленому винаходу загрожує велика темрява...

Читати далі...
1 березня 2019,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У чарівному парку існують свої правила, повідомляє другий український ТБ-ролик казкового мультфільму «Диво-парк».

Винахідлива дівчинка Джун (Бріанна Денскі), чия фантазія не знає меж, придумала і намалювала дивовижний парк атракціонів, де всім керують звірі. І одного разу вона дізнається, що цей Диво-парк існує насправді і, потрапивши туди, зустріне там нових друзів і переживе неймовірні пригоди. Головне не забувати головні правила парку: не розпускати лап, не будити ведмедів і не годувати шимпанзомбі.

Дивіться також другий український трейлер «Диво-парк». У кіно з 21 березня.

23 лютого 2019,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся до подорожі в незвичайний парк атракціонів у розширеному українському ТБ-ролику мультфільму від Paramount Pictures «Диво-парк».

Головною героїнею пригодницької анімації «Диво-парк» буде винахідлива дівчинка Джун (Бріанна Денскі), яка придумала чарівне місце — дивовижний парк атракціонів, де всім керують звірі. Але вона навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі і важлива місія.

Нові постери і кадри мультфільму «Диво-парк» ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри він прибуде навесні, 21 березня.

19 листопада 2018,  16:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney порадувала нас новими трейлерами мультфільму «Історія іграшок 4» та казкових кінокартин «Дамбо» і «Мері Поппінс повертається», а також вийшли свіжі трейлери науково-фантастичних бойовиків «Аліта: Бойовий ангел» і «Смертні машини» та розширений ТБ-ролик супергеройського трилера «Скло».

Читати далі...
14 листопада 2018,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув офіційний український трейлер пригодницького мультфільму «Диво-парк» за участю відомих голлівудських акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона і Кена Жонга.

«Диво-парк» повідає історію винахідливої дівчинки Джун (Бріанна Денскі), яка за допомогою своєї безмежної уяви придумала чарівний парк атракціонів, де всім керують звірі. Але одного разу Джун відкриває, що її вигаданий парк ожив, і разом зі звірами, які вміють розмовляти, дівчинка вирушає в незабутню пригоду, щоб повернути чудеса до свого парку.

Українська прем'єра «Диво-парку», над яким працюють компанії Paramount Animation і Nickelodeon Movies, очікується 21 березня 2019 року.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
9 липня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount представила сьогодні перший тизер-трейлер свого нового мультфільму «Диво-парк», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Це історія про винахідливу дівчинку Джун, яка створила модель особливого місця, де панує справжня магія, — неймовірного парку атракціонів. Та Джун навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві — на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі і важлива місія.

В оригіналі в мультфільмі звучатимуть голоси акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона, Кена Жонга та Меттью Бродеріка.

Українська прем'єра «Диво-парку» відбудеться наступної весни, 21 березня 2019 року.