Новини про мультфільм (1940)

25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Читати далі...
31 травня 2022,  17:55 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Роберт Земекіс, який зняв фільми «Форрест Гамп» та «Ізгой», та лауреат премії «Оскар» Том Генкс возз'єдналися, щоб подарувати новому поколінню дітей свою версію казки «Піноккіо».

Читати далі...
16 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney також готується до зйомок live-action рімейка знаменитого мультфільму «Піноккіо». Його режисером буде Роберт Земекіс, який зняв культову фантастичну трилогію «Назад у майбутнє» та сімейне фентезі «Відьми», що вийшло на екрани восени.

Читати далі...
19 червня 2020,  21:20 | Статті

Згадуємо 5 найпопулярніших головних героїв, які підкорюють глядачів з великих та малих екранів у різних втіленнях найдовше — деякі навіть з 1899 року, тобто практично з самого винаходу кінематографа.

Читати далі...
18 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Поки студія Disney все збирається зняти рімейк свого мультфільму «Піноккіо» з Робертом Дауні мол., італійський режисер Маттео Гарроне вже зняв свою версію казки Карло Коллоді про дерев'яного хлопчика.

«Піноккіо» від Гарроне розповість заменитую історію про самотнього теслю Джеппетто (лауреат премії «Оскар» Роберто Беніньї), в чиї руки потрапляє чарівне поліно, і він вирішує витесати з нього справжнього хлопчика на ім'я Піноккіо (Федеріко Ієлапі). Піноккіо виявляється вельми неслухняним і, замість того щоб вчитися, тікає від свого батька і відправляється назустріч пригодам і своїй заповітній мрії стати справжнім хлопчиком.

Нове творіння режисера «Казки казок» вийде на українські екрани навесні, 12 березня. На той же день запланована прем'єра комедії «Мій шпигун».

18 листопада 2019,  19:07 | Новини зірок

Зірка майбутнього діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Крістен Белл відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де разом з його ведучим виконала епічний меш-ап знаменитих пісень від Disney.

Новий дует Крістен Белл і Джиммі Феллон заспівав у студії шоу такі хіти з фільмів та мультфільмів Disney, як «A Whole New World», «Beauty and the Beast», «When You Wish Upon a Star», «Under the Sea», «The Bare Necessities», «Can You Feel the Love Tonight» і «Supercalifragilisticexpialidocious». А наприкінці Феллон емоційно проспівав «Into the Unknown» з «Крижаного серця 2», після чого Белл виконала «Let It Go» з першої частини пригод Ельзи і Анни.

Ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. У широкий український прокат мультфільм виходить у четвер, 21 листопада.

10 квітня 2015,  09:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Disney продолжает пополнять список тех классических мультфильмов, которые хочет переснять с живыми актерами. Теперь в их числе оказался «Пиноккио».

В конце прошлого месяца сообщили, что Disney хочет переснять «Мулан», пару дней назад стало известно, что «Винни Пух» также получит свой римейк с живыми актерами, а теперь к ним присоединяется история деревянной куклы, которая хочет стать настоящим мальчиком.

Адаптировать нового «Пиноккио» будет сценарист Питер Хеджес. Его фильмография включает в себя фильмы «Что гложет Гилберта Грейпа?», «Мой мальчик», недавно он написал и срежиссировал «Странную жизнь Тимоти Грина».

Музыкальный мультфильм «Пиноккио» вышел в 1940 году и выиграл 2 «Оскара»: за Лучшую оригинальную песню и Лучший оригинальный саундтрек. Продюсировал его сам Уолт Дисней.

Композиция из мультфильма под названием «When You Wish Upon a Star», которая и получила «Оскар», впоследствии стала невероятно популярной, ее назвали одной из величайших песен в истории кино, и она превратилась в такую же визитную карточку студии Disney, как и Микки Маус. Так что огромной ответственностью будет подбор исполнителя, который должен будет исполнить ее в римейке. Для мультфильму записал ее сам Клифф Эдвардс.

Кстати, другие песни из «Пиноккио» также не пасут задних. В первом трейлере грядущего супергеройского блокбастера «Мстители: Эра Альтрона», который выходит 30 апреля, главный злодей исполняет весьма мрачную версию песни «I've Got No Strings».

Ближайшими художественными фильмами, основанными на диснеевских мультфильмах, которые появятся в кинотеатрах, станет «Книга джунглей», выходящая в 2016 году, и «Красавица и чудовище», выходящая в 2017.