Новини про мультфільм (1937)

28 жовтня 2023,  16:48 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася у п'ятницю першим кадром свого наступного рімейку у стилі live-action «Білосніжка», де головну роль виконає Рейчел Зеглер, відома за оскароносним мюзиклом «Вестсайдська історія».

Читати далі...
10 червня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Казковий фан-арт майбутнього фільму від Disney «Білосніжка» уявляє зірку «Диво-жінки» Галь Гадот в образі Злої королеви з класичного діснеївського мультфільму.

Читати далі...
4 червня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний трейлер мультфільму від Disney «Ральф-руйнівник 2: Інтердебрі» показує всіх діснеївських принцес разом, а також логотипи відомих сайтів, додатків й... загін штурмовиків.

Коли в їхньому магазині відеоігор «Litwak» з'являється Wi-Fi, Ральф (Джон К. Райлі) і Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються в нову пригоду просторами Інтернету, щоб знайти запасну частину, яка врятує рідну гру Ванілопи. Герої потрапляють у віртуальний світ корпорації Disney, де на Ванілопу полюють штурмовики, й де вона знайомиться з принцесами Рапунцель, Ельзою, Покахонтас, Моаною, БілосніжкоюМулан, Белль, Мерідою, Авророю та Жасмін, які беруть її в свою команду.

Дивіться також перший український трейлер мультфільму «Ральф-руйнівник 2: Інтердебрі». У кіно з 21 листопада.

14 липня 2016,  19:14 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому цього року The Hollywood Reporter запитав у 1600 професіоналів зі світу кіно, які ж фрази з фільмів їх улюблені, і склав сотню кращих цитат їх фільмів усіх часів.

Читати далі...