Новини про мультфільм (2018)

11 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен б'ється з вуличним громилою й рятує трьох сиріт в новому фрагменті мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі».

Події мультфільму відбуваються в альтернативному Готемі Вікторіанської епохи, на вулицях якого орудує жорстокий вбивця Джек-різник. Бетмен (Брюс Грінвуд) вирішує зловити цього злочинця, у чому йому буде допомогати Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер).

Прем'єра «Бетмен: Готем в газовому світлі» в Інтернеті відбудеться 23 січня. Придбати його на Blu-ray і DVD буде можливо з 6 лютого.

7 грудня 2017,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. представила перший трейлер мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі», події якого будуть відбуватися в вікторіанському Готемі.

Бетмен (Брюс Грінвуд) починає розслідування серії вбивств Джека-різника, який нападає з ножем на жінок, а допомагати йому в цій заплутаній справі буде Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер), в нашому світі відома як Жінка-кішка. Також в даних подіях візьмуть участь Альфред Пенніворт (Ентоні Гед), комісар Джеймс Гордон (Скотт Паттерсон) та Харві Дент (Юрій Ловенталь).

Прем'єра анімації «Бетмен: Готем в газовому світлі», яку зняв режисер картини «Бетмен: Убивчий жарт» Сем Лью, відбудеться 23 січня.