Новини про мультфільм (2018)

1 вересня 2020,  17:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим тільки голлівудські зірки не займалися під час карантину, але їх усіх перевершив Ченнінг Татум, який в останній день літа епічно повідомив про те, що написав на карантині дитячу книжку про пригоди Спаркелли.

Читати далі...
9 вересня 2019,  22:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка дилогії «Мачо і ботан» Ченнінг Татум з'явиться в науково-фантастичному екшені «Вільний», головну роль у якому виконує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Читати далі...
4 жовтня 2018,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася заводним кліпом на пісню «Moment of Truth» («Момент істини») у виконанні американської співачки CYN, яка увійшла в саундтрек нового пригодницького мультфільму для всієї родини «Смолфут».

Головним героєм «Смолфута» виступає молодий і цікавий єті Міго (Ченнінг Татум), який зустрічає істоту з легенд свого народу смолфута, тобто людину. Інші єті йому не вірять, і Міго виганяють з племені. Тепер за допомогою невеликої групи однодумців герой вирушає вниз з гори, щоб довести всім, що люди дійсно існують.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Смолфут», який є одним з найкращих мейнстрімних мультфільмів 2018 року.

Квитки на сеанси «Смолфут» ви знайдете в нашій афіші.

25 вересня 2018,  23:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухаємо українську версію пісні «Wonderful Life» («Дивовижне життя») з пригодницького мультфільму «Смолфут», яку виконує співачка Оля Цибульська.

«Смолфут» розповість історію про допитливого молодого йєті Міго, який вірить в існування смолфутів людей і відправляється на їхні пошуки. В українському дубляжі Цибульська стала голосом головної жіночої героїні Мічі, яку в оригіналі озвучує зірка «Найвеличнішого шоумена» Зендея, і записала локалізовану версію її пісні.

Пісню «Wonderful Life» у виконанні Зендеї ви можете почути тут.

Читайте також нашу рецензію на мультфільм «Смолфут», чия прем'єра відбудеться в цей четвер, 27 вересня.

25 вересня 2018,  03:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Люди уже много лет покоряют самую высокую на планете гору Эверест, чтобы с ее вершины взглянуть на весь мир. Мы привыкли считать, что там никто не живет, но новый мультфильм студии Warner Bros. «Смолфут» призывает зрителей включить фантазию и представить, что там, за облаками, существует целое поселение йети, которые уже много лет не спускались вниз. Они живут по строгим правилам камней, которые гласят, что смолфутов, то есть людей, не существует. Но некоторые из них все-таки верят в невозможное и решают узнать, что же скрывается там, под облаками...

Читати далі...
3 вересня 2018,  22:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент мультфільму для всієї родини «Смолфут» знайомить нас ближче зі співаючим персонажем Джеймса Кордена.

В «Смолфуті» молодий єті Міго (Ченнінг Татум) вирішує довести своїм родичам, що дійсно бачив істоту з легенд — смолфута, тобто людину. Він відправляється в наповнену пригодами подорож в людське місто, де зустрічає хлопця на ім'я Персі, якого озвучує Корден. У свою чергу Персі, у якого колись було своє успішне ток-шоу, але воно закрилося через слабкі рейтинги, шукає єті, щоб зняти його на камеру і знову бути популярним. Про це Корден і співає в даному відео, де пісня гурту Queen «Under Pressure» («Під тиском») була перероблена на «Percy's Pressure» («Персі під тиском»).

Корден і сам є ведучим відомого ток-шоу під назвою «Дуже пізнє шоу», і, на щастя, з його рейтингами все гаразд.

Дивіться також фрагмент «Смолфута», в якому Зендея виконує свою нову пісню «Wonderful Life». У кіно з 27 вересня.

30 серпня 2018,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за прекрасним голосом зірки мюзиклу «Найвеличніший шоумен» Зендеї? Тоді слухайте її нову надихаючу пісню «Wonderful Life», яку актриса і співачка записала для мультфільму «Смолфут».

«Смолфут» буде пригодницькою анімацією для всієї родини, яка повідає історію бігфута навпаки. Молодий єті Міго (зірка «Мачо і ботана» Ченнінг Татум) завжди мріяв зустріти істоту з легенд свого народу людину, яку єті прозвали смолфутом. Більшість єті сміються над ним за це, але у Міго є клуб однодумців ТДІС (Товариство доказів існування смолфута), який очолює Мічі (Зендея). І в даному фрагменті вона співає Міго про те, що світ є набагато більшим та дивовижним, ніж вони знають, і він не може опускати руки і має продовжувати свої пошуки.

Дивіться також розширений ТБ-ролик мультфільму «Смолфут», який представляє клуб єті, які вірять в існування людей. У кіно з 27 вересня.

16 серпня 2018,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«П'ять дослідників. Одна місія.»

Єті з клубу тих, хто вірить в існування смолфута, діляться своїми людськими знахідками в новому хвилинному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Смолфут».

Цікавий єті Міго (Ченнінг Татум) та його три друга виходять в клуб ОДІС (Товариство доказів існування смолфута), де вони під проводом свого лідера Мічі (Зендея) збирають різні докази того, що смолфути, тобто люди, все-таки існують. Інші єті їм не вірять і вважають цю групу дослідників диваками, але ОДІС не збирається зупиняти свої пошуки.

Дивіться також фінальний трейлер анімації «Смолфут», який показує незабутню зустріч Міго з людиною. У кіно з 27 вересня.

7 серпня 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери фантастичного екшен-горору «Веном», комедійного мультфільму «Смолфут», блокбастера «Месники: Війна нескінченності», українського байопіку «Таємний щоденник Симона Петлюри» та 2 сезону серіалу «Озарк», які вийшли минулого тижня.

Читати далі...
2 серпня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася фінальним трейлером свого майбутнього мультфільму «Смолфут», де звучить нова пісня ірландського співака Найла Горана «Finally Free», яка увійде в його офіційний саундтрек.

Головним героєм «Смолфута» є молодий і надзвичайно цікавий єті на ім'я Міго (Ченнінг Татум), який одного разу зустрічає міфічне створіння людину. Але коли Міго розповідає про цю чудесну зустріч своєму племені, то інші єті йому не вірять і вирішують його прогнати. Щоб довести свою правоту, Міго разом зі своїми кількома справжніми друзями відправляється в людське місто та викрадає людину.

Дивіться український трейлер мультфільму «Смолфут». У кіно з 27 вересня.

25 квітня 2018,  14:52 | Оновлення

З'явився перший український трейлер анімаційної комедії «Смолфут», яка стартує в кінотеатрах України з 4 жовтня.

«Смолфут» розказує легенду про Бігфута навпаки. Одного дня молодий розумний Йеті знаходить дещо, що всі вважали вигадкою, – людину. Новина про цього «коротконога» дарує йому славу та шанс на стосунки з дівчиною його мрій. Крім того, це відкриття неабияк бентежить усіх Йеті, адже з’ясовується, що поза їхнім невеличким сніговим містечком існує цілий великий світ. І вони пізнають його у запальній історії про дружбу, відвагу та радість відкриттів.

26 березня 2018,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик комедійної анімації «Смолфут» представляє її зоряний каст.

Мультфільм студії Warner Bros. переверне легенду про Сніжну людину з ніг на голову, коли молодий і допитливий йєті зустрічає істоту, в існування якої не вірить його рід, — людину. Головного героя озвучує Ченнінг Татум, а голосами інших персонажів стануть Зендея, Джеймс Корден, Джина Родрігез, КоммонЛеБрон Джеймс та Яра Шахіді.

Також дивіться український тизер-трейлер «Смолфут». У кіно з 4 жовтня.

23 листопада 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший український трейлер анімаційної комедії від студії Warner Bros. Animation «Смолфут».

«Смолфут» розказує легенду про Бігфута навпаки. Одного дня молодий розумний Йеті (Ченнінг Татум) знаходить дещо, що всі вважали вигадкою, — людину (Джеймс Корден). Новина про цього «коротконога» дарує йому славу та шанс на стосунки з дівчиною його мрій. Крім того, це відкриття неабияк бентежить усіх Йеті, адже з’ясовується, що поза їхнім невеличким сніговим містечком існує цілий великий світ. І вони пізнають його у запальній історії про дружбу, відвагу та радість відкриттів.

В українські кінотеатри «Смолфут» прибуде 4 жовтня 2018 року.