Новини фільмів про (2018)

11 серпня 2018,  21:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вінні Пух влаштовує зі своїми друзями чаювання під час їх першої поїздки на потягу у велике місто у другому фрагменті сімейної картини «Крістофер Робін».

Маленька мрійниця Маделін Робін (Бронте Кармайкл) пішла по стопах свого батька Крістофера (Юен МакГрегор), познайомившись і потоваришувавши з чарівними жителями Стоакрового лісу. Щоб допомогти Крістоферу, вони дружно вирішують відправитися в Лондон, і по дорозі туди п'ють в потягу чай з медом та грають у гру «Скажи, що бачиш». От тільки замість будинків і дерев П'ятачок (Нік Мохаммед) каже, що бачить «паніку, тривогу, катастрофу», Тигрик (Джим Каммінгс) бачить «швидкість, небезпеку, нерозсудливість», а Ослик (Бред Геррет) — «ганьбу, сором, приниження».

У нашій рецензії на фільм «Крістофер Робін» ви дізнаєтесь, чим нове творіння студії Disney порадує дітей і чим надихне дорослих.

Купуйте квитки на сеанси «Крістофер Робін» на нашому сайті.

8 серпня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не забирайте у дорослих дядьків їхніх ведмежат, радить офіційний український ТБ-ролик сімейного фентезі від Disney «Крістофер Робін».

Дорослий Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став сім'янином з робочого класу і вже давно втратив всю радість в житті, оскільки змушений працювати по вихідних замість поїздки з коханою дружиною (Гейлі Етвелл) та донькою (Бронте Кармайкл) за місто. Але одного разу на допомогу йому приходить давній друг дитинства безжурний ведмедик Вінні Пух (Джим Каммінгс), і разом їм належить пережити нову пригоду, яка кардинально змінить життя Крістофера.

Читайте нашу рецензію на фільм «Крістофер Робін», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Крістофер Робін» ви знайдете на нашому сайті.

30 липня 2018,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка майбутнього діснеївського фентезі «Крістофер Робін» Юен МакГрегор розповідає про безтурботну філософію Вінні Пуха у новій фичуретці фільму Марка Форстера.

Коли дорослий Крістофер Робін (МакГрегор) з головою занурюється в роботу, забуваючи проводити час з рідними, в його життя повертається друг дитинства Вінні Пух (Джим Каммінгс), щоб нагадати йому про те, що дійсно важливо. І тут до речі стає проста й зрозуміла філософія ведмедика, яка полягає в тому, щоб «жити теперішнім моментом» і «цінувати життя, яке відбувається не десь там, а тут і зараз».

Дивіться також перший фрагмент фільму «Крістофер Робін», в якому милий Пух залишається самим собою. У кіно з 2 серпня.

Квитки на перші сеанси «Крістофер Робін» ви вже можете купити на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
28 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент нової диснеївської картини «Крістофер Робін», що виходить в прокат наступного тижня, викличе у вас ностальгію за дитинством та Вінні Пухом.

Читати далі...
25 липня 2018,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney поділилася 4-хвилинним трейлером свого майбутнього сімейного фентезі «Крістофер Робін», в якому повернеться улюбленець глядачів Вінні Пух.

Хлопчик з казки про Вінні Пуха Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став дорослим, у нього тепер є відповідальна робота, але немає часу, щоб проводити з родиною, що дуже засмучує його дружину Івелін (Гейлі Етвелл) та доньку Маделін (Бронте Кармайкл), які сумують за своїм чоловіком і батьком. Як раптом в життя Крістофера повертається безжурний ведмедик Вінні (Джим Каммінгс), і вони разом вирушають в незабутню подорож у Стоакровый ліс, щоб розшукати інших звірів, які нагадають герою про справжні цінності.

В трейлері звучить пісня американської рок-групи Walk the Moon «One Foot».

Українська прем'єра картини «Крістофер Робін», режисером якої виступає Марк Форстер, відбудеться наступного тижня, 2 серпня.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
10 липня 2018,  18:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася новим життєрадісним трейлером казкової кінокартини Марка Форстера «Крістофер Робін», який різко контрастує з її похмурим першим трейлером.

Дорослий і стомлений Крістофер Робін (Юен МакГрегор), колишній хлопчик з казки про Вінні Пуха, втратив свою уяву і тепер розривається між роботою та сім'єю. Але його знаходить давній друг ведмедик Вінні Пух (Джим Каммінгс), і разом вони відправляються в Стоакровый ліс, щоб знайти решту звірів і пережити нову пригоду.

Дружину головного героя грає зірка «Першого месника» Гейлі Етвелл.

Раніше були представлені 6 нових кадрів фільму «Крістофер Робін», де друзі-звірі зібралися разом. У кіно нове диснеївське творіння прибуде 2 серпня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
28 травня 2018,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові українські трейлери шпигунського екшену «Місія неможлива: Фолаут», пригодницької адаптації Енді Серкіса «Мауглі», бойовика «Хмарочос», пригодницького фільму «Робін Гуд» та українського фентезі «Бобот та Енергія Всесвіту», а також ТБ-ролики наукової фантастики «Світ Юрського періоду 2» та мультфільму «Суперсімейка 2».

Читати далі...
25 травня 2018,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведмедик Вінні та його друзі повертаються в новому міжнародному трейлері діснеївського фільму «Крістофер Робін».

Коли його друзі зникають, Вінні Пух (Джим Каммінгс) відправляється у велике місто, щоб в їх пошуках йому допоміг дорослий Крістофер Робін (Юен МакГрегор), у якого тепер є сім'я і робота. Крістофер Робін возз'єднується зі своїми друзями дитинства, але незабаром змушений їх покинути, адже у нього багато обов'язків. Тоді плюшеві звірі вирішують відправитися за ним слідом, щоб повернути в життя свого давнього друга радість і щастя.

Дивіться український трейлер картини «Крістофер Робін». У кіно з 2 серпня.

13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...
11 березня 2018,  19:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжі українські трейлери до очікуваних картин «Дедпул 2», «Мері Поппінс повертається» і «Грінч — викрадач Різдва», а також нові трейлери майбутніх сезонів серіалів «Легіон», «Люк Кейдж» і «Картковий будиночок».

Читати далі...
7 березня 2018,  15:36 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер фільму «Крістофер Робін» з Юеном МакГрегором у головній ролі. Режисером картини є Марк ФорстерВсесвітня війна Z»).

Улюблений герой кількох поколінь Крістофер Робін на порозі грандіозної пригоди! Хлопець став дорослим і тепер у його світі немає місця для польоту фантазії та нескінченних ігор — бізнес відбирає Крістофера навіть у власної родини. Та одного дня все зміниться... Несподівано у його житті з’являється друг дитинства — неповторний Вінні Пух...

У кінотеатрах України з 2 серпня.