Новини фільмів про (2018)

30 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Пригодницьке фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок» від данського режисера Фенара Ахмада нагадає глядачам, що бог Тор не тільки супергерой з коміксів Marvel у втіленні Кріса Гемсворта, а й легендарний персонаж скандинавських міфів.

Діти вікінгів Ресква та Т’ялфе вирушають у небезпечну подорож. Вони хочуть дістатися до Вальхалли – дивовижного місця, яке слугує раєм для хороших воїнів. Разом з героями вирушають до Вальхалли боги Тор і Локі. Досягнувши наміченої цілі, вони дізнаються, що життя тут зовсім не таке безхмарне, як їм здавалося. Безпеці цього місця загрожує страшний вовк Фенрір та інші вороги. Аби врятувати світ від Раґнарока, тобто апокаліпсису, діти битимуться нарівні з богами.

Роль Тора виконує датський актор Роланд Мюллер, якого ви могли бачити в голлівудських картинах «Атомна блондинка», «Хмарочос» і «Пасажир». В український прокат фільм «Вальхалла: Тор Раґнарок» вийде 28 листопада.

16 грудня 2017,  03:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lionsgate поділилася фінальним трейлером детективного трилера «Пасажир» з Ліамом Нісоном у головній ролі.

Оскарівський номінант грає страхового агента Майкла, який після робочого дня повертається додому на поїзді, як робить завжди. Раптом до нього підсаджується загадкова незнайомка Джоанна у втіленні оскароской номінантки Віри Фарміги і втягує героя в небезпечну гру. Незабаром Майкл зрозуміє, що його життя і життя інших пасажирів знаходиться у великій небезпеці.

Дивимося український трейлер «Пасажир». У кіно новий фільм режисера Хауме Кольет-СерриНевідомий», «Мілина») вийде 8 березня.