Новини фільмів про (2017)

19 грудня 2019,  20:36 | Новини фільмів

Щойно на Youtube відбулася прем'єра українського трейлера психологічного трилера «Жінка у вікні», де номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс грає жінку, яка страждає від агорафобії.

Нова стрічка режисера оскароносних фільмів «Спокута» і «Темні часи» Джо Райта буде адаптацією роману А.Дж. Фінна й розповість про те, як психолог Анна Фокс (Адамс), яка страждає від агорафобії, тобто боїться вийти зі своєї квартири на вулицю, заводить незвичайну дружбу з сусідкою з будинку навпроти Джейн Расселл (лауреатка премії «Оскар» Джуліанна Мур), яка одружена з Алістером Расселлом (лауреат премії «Оскар» Гері Олдман). Одного разу Джейн зникає, і життя Анни перевертається, оскільки вона підозрює, що з її подругою сталося щось жахливе.

Українська прем'єра фільму «Жінка у вікні» відбудеться навесні, 14 травня.

6 листопада 2019,  16:39 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Ентоні МакКартен, відомий завдяки фільмам «Теорія всього», «Темні часи» і «Богемна рапсодія», написав нову біографічну драму «Два Папи», чий трейлер вийшов вчора на Netflix.

Байопік режисера Фернанду Мейрелліша буде інтимним поглядом на непрості відносини консервативного Папи Римського Бенедикта XVI (Ентоні Гопкінс), який після гучного скандалу збирається відректися від свого престолу, і його майбутнього спадкоємця, ліберального Папи Римського Франциска (Джонатан Прайс). Фільм покаже, про що Папи говорять за закритими дверима Ватикану, гуляючи садом, поїдаючи піцу і граючи на фортепіано.

В обмежений американський прокат фільм «Два Папи» вийде 27 листопада, а на Netflix його прем'єра відбудеться наприкінці року, 20 грудня.

25 грудня 2017,  14:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент історичної драми «Темні часи» показує знайомство новоспеченого прем'єр-міністра Великої Британії Вінстона Черчилля у втіленні Гері Олдмана з королем Георгом VI, якого грає зірка серіалу «Родовід» і фантастики «Бунтар-один» Бен Мендельсон.

Георг VI став королем, після того як його старший брат Едуард VIII зрікся престолу. Він очолював націю за часів Другої світової війни, незважаючи на своє заїкання. Найвідомішим втіленням цього монарха на великому екрані є персонаж Коліна Ферта в байопіку «Король говорить!».

Дивимося другий український трейлер «Темні часи». У кіно з 18 січня.

18 грудня 2017,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик байопіку Джо Райта «Темні часи».

Гері Олдман втілює легендарного політика Вінстона Черчилля в його перші дні на посаді прем'єр-міністра Великої Британії в 1940 році, чиє тогочасне рішення дати відсіч Адольфу Гітлеру визначило хід світової історії. Олдман вже номінований за цю роль на «Золотий глобус», не за горами і друга для актора номінація на «Оскар».

В український прокат фільм, де також зіграють Крістін Скотт Томас, Лілі Джеймс і Бен Мендельсон, вийде 18 січня.

12 вересня 2017,  03:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Критики пророкують Гері Олдману всі нагороди за його гру в байопіку «Темні часи».

Читати далі...
6 листопада 2016,  22:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр исторической драмы «Тяжелое время» представляет номинанта на премию «Оскар» Гэри Олдмана в образе Уинстона Черчилля.

Читати далі...