Альдабра. Подорож до таємничого острова (2015)Aldabra: Once Upon an Island

Альдабра. Подорож до таємничого острова
Трейлер Альдабра. Подорож до таємничого острова
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 10 листопада 2016

Вражаючий сімейний фільм розповість унікальні історії про мешканців таємничого острова Альдабра, загубленого у водах Індійського океану. Герої  дивовижних пригод — мудра черепаха Елві і мама Торі, кокосовий рак Бастер, водяна птаха Снупер та багато інших! Ця історія сповнена азарту, яскравих емоцій і несподіваних поворотів. Відкрийте для себе острів Альдабра, перш ніж він зникне назавжди! Цей атол, на який людям вхід заборонено, досі є домом для спільноти екзотичних тварин. Тут хоробрі дитинчата черепах виповзають на багаті акулами смертоносні мілини, гігантський морський окунь працює охоронцем древніх уламків корабля, а найбільші у світі наземні краби деруться на пальми в пошуках райської насолоди. Досліджуйте таємниці загадкового острова, який піднявся над морем лише для того, щоб його знову поглинули океанські течії!

Жанри: документальний, пригоди, сімейний
Вікові обмеження: в Україні 6+
Тривалість: 1 г. 13 хв.
Країна: Чехія
Світова прем'єра: 19 листопада 2015

Чи знаєте ви?

Композитор Роберт Йиша посвятил написанию музыки к фильму четыре года и придумал для каждого животного свою музыкальную тему в исполнении Симфонического оркестра в составе 90 человек.

Відео матеріали «Альдабра. Подорож до таємничого острова»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Альдабра. Подорож до таємничого острова». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Альдабра. Подорож до таємничого острова»

Написати коментар...
Написати коментар...

Альдабра. Подорож до таємничого острова, фільм 2015
Українська прем'єра 10.11.2016
Жанри: документальний, пригоди, сімейний
Чехія