Новини про фільм (2018)

25 квітня 2019,  17:35 | Оновлення

Представлено офіційний український трейлер детективної драми про створення Оксфордського словника «Геній і безумець» режисера Фарада Сафініа.

Англія середини XIX століття. Оксфордський професор Джеймс Мюррей (Мел Гібсон) працює над першим в історії словником англійської мови, а його головним поплічником стає в'язень психіатричної клініки для особливо небезпечних злочинців — доктор Вільям Майнор (Шон Пенн). Геній Майнор божевільний, хитромудрий злочинець, який веде зухвалу гру, щоб вирватися на свободу, або ж він одержимий вчений? І хто тоді Мюррей — вірний друг, жертва маніпуляції або організатор змови?

«Геній і безумець» в прокаті з 16 травня.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
28 березня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон знову грає історичну особистість в першому трейлері біографічної драми з елементами детективу «Професор і безумець».

Біографічна картина «Професор і безумець» («The Professor and the Madman») розповість про те, як професор Джеймс Мюррей (Гібсон) в середині 19 століття починає збирати слова для першого видання Оксфордського словника англійської мови і отримує понад 10 тисяч пропозицій від пацієнта кримінальної психіатричної лікарні Бродмур доктора Вільяма Майнора (лауреат премії «Оскар» Шон Пенн).

Українська прем'єра режисерського дебюту Фарада Сафінії, де також зіграють Наталі Домер, Стів Куган, Йоан Гріффіт та Джеремі Ірвін, очікується у червні.

5 вересня 2016,  13:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Наталі Домер зіграє в драмі «Професор і божевільний» («The Professor and the Madman») з Мелом Гібсоном.

Читати далі...