Новини про фільм (2017)

15 березня 2019,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три шестикласника-вигнанця намагаються стати крутими в нецензурному трейлері американської комедії «Хороші хлопчики», творцями якої виступають сценаристи картин «Це кінець» і «Суперперці» Сет Роген та Еван Голдберг.

«Хороші хлопчики» («Good Boys») слідують за трьома друзями-шестикласниками Максом (зірка фільмів «Кімната» і «Диво» Джейкоб Тремблей), Тором (Брейді Нун із серіалу «Підпільна імперія») та Лукасом (Кит Л. Вільямс із серіалу «Останній мужик на Землі»), яких запрошують на їх першу вечірку з поцілунками. Хлопчики панікують, оскільки ще ніколи не цілувалися, і вирішують пошпигувати за своєю сусідкою та її хлопцем за допомогою дрона. Сусідка ламає їхній дрон, і друзі відправляються в епічну одіссею жахливих рішень, які включають викрадені наркотики, пейнтбол у студентському братстві, втечу від поліцейського та лякаючих дівчат-підлітків (Моллі Гордон з комедії «Душа компанії» та Мідорі Френсіс з картини «Вісім подруг Оушена»).

У понеділок, 11 березня, прем'єра фільму «Хороші хлопчики» відбулася на американському кінофестивалі South by Southwest. У світовий прокат він вийде в серпні. Дата його української прем'єри поки не відома.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
5 жовтня 2017,  20:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Запросивши на своє «Дуже пізніше шоу» володарку «Оскара» Джулію Робертс, Джеймс Корден не упустив можливості зіграти з акторкою всі її знакові ролі за 10 хвилин. За такий короткий час їм вдалося відтворити сцени з фільмів «Красуня», «Ерін Брокович», «Наречена-втікачка», «Ноттінг Хілл», «Посмішка Мони Лізи», «Близькість», «Мачуха», «Капітан Крюк», «Їж, молись, кохай», «Війна Чарлі Вілсона», «Ларрі Краун» та «Одинадцять друзів Оушена», а завершити ці веселощі вони вирішили піснею з «Весілля найкращого друга».

Наступного разу Робертс можна буде побачити в драмі «Чудо», яка виходить у світовий прокат у листопаді.

13 серпня 2017,  23:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lionsgate поділилася дуже зворушливим трейлером до своєї майбутньої драми «Диво», яка розповість про незвичайного хлопчика Оггі Пуллманом у втіленні Джейкоба Трембле. Він переніс багато операцій, його обличчя покрите шрамами, але Оггі мріє бути космонавтом й сміливо вперше вирушає у звичайну школу, де заводить справжніх друзів і вчиться приймати себе таким, яким він є. Його батьків грають Джулія Робертс та Овен Вілсон.

У світовий прокат драма від режисера фільму «Переваги скромників» Стівена Чбоскі виходить в листопаді. У «Дива» поки немає дати української прем'єри.

25 травня 2017,  12:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до знайомства з Оггі Пуллманом? Перший трейлер драми Стівена Чбоскі «Диво» показує юного Джейкоба Трембле, відомого завдяки своїй ролі в оскароносній «Кімнаті», в образі хлопчика, якому довелося пережити 27 операцій, щоб мати змогу дихати і бачити. Але вони залишили на його обличчі багато шрамів. Й тепер він уперше відправляється у школу, де усупереч знущанням більшості знаходить справжніх друзів.

Батьків головного героя зіграли володарка «Оскара» Джулія Робертс та оскарівський номінант Овен Вілсон. Фільм вийде у світовий прокат 17 листопада.

29 серпня 2016,  12:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний кадр драми «Диво» представляє перший погляд на матір і її незвичайного сина у втіленні Джулії Робертс і Джейкоба Трембле.

Читати далі...