Новини про фільм (2017)

5 січня 2020,  12:17 | Новини фільмів

Прибув другий трейлер кримінальної драми Бена і Джошуа Сефді «Неграновані коштовності», яка, судячи з високого рейтингу на сайті IMDb, є однією з кращих робіт актора Адама Сендлера.

Новий фільм від режисерів кінокартин «Гарний час» і «Бог знає що» переносить нас в діамантовий район Нью-Йорка і знайомить з Говардом Ратнером (Сендлер), власником ювелірного магазину і дилером для багатих і знаменитих. Він повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли бандити забирають його товари у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Компанію Сендлеру в цьому божевіллі складе зірка діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Ідіна Мензел та співак The Weeknd. Дата української прем'єри «Неогранованих коштовностей» поки не повідомляється.

12 вересня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальній драмі «Гарні часи» Роберт Паттінсон втілює невдаху Конні, який разом з братом Ніком (Бен Сефді) вирішує пограбувати банк. Її дебютний фрагмент показує, як вони йдуть по вулиці, намагаючись приховати свої обличчя під капюшонами, але їх все одно помічають поліцейські. Нік панікує і пускається бігти, й Конні не залишається нічого іншого, як наслідувати його приклад.

Український трейлер кінокартини від братів Сефді, які зняли «Бог знає що», дивіться тут. У кіно з 19 жовтня.

4 серпня 2017,  00:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте Роберта Паттінсона в українському трейлері кримінальної драми «Гарні часи», яка вийде в кінотеатрах України 19 жовтня.

Після невдалого пограбування банку молодший брат головного героя потрапляє до в'язниці. Старшому доведеться вирушиту у химерну одіссею, повну насильства і хаосу: у нього є лише одна ніч, щоб спробувати обігнати час і врятувати себе і брата від загибелі.

28 червня 2017,  21:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У напруженому трилері «Гарний час» Роберт Паттінсон втілює грабіжника банків, який біжить наввипередки з часом, намагаючись не потрапити до рук тих, хто його шукає, але розуміє, що його неминуче спіймають. І новий трейлер цього фільму виглядає пречудово.

Світова прем'єра кінокартини від Бена і Джошуа Сефді відбулася в травні в рамках 70-го Каннського кінофестивалю.