Новини про фільм (2017)

7 грудня 2017,  23:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд і володарка «Золотого глобуса» Клер Фой відправляються в незабутній політ у фрагменті біографічної драми «Дихай», яка є режисерським дебютом актора Енді Серкіса.

Фільм розповість реальну історію красивого й талановитого чоловіка Робіна Кавендіша. Вони з дружиною Діаною дуже люблять пригоди, але їх життя приймає драматичний оборот, коли Робін опиняється паралізованим після поліомієліту. Тим не менш, це не зупиняє пару в прагненні отримувати від життя усе і прожити його так, як вони цього хочуть, а не так, як кажуть їм лікарі.

Побачити «Дихай» в українських кінотеатрах можна вже з сьогоднішнього дня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

25 вересня 2017,  01:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Енді Серкіс разом з виконавцями головних ролей Ендрю Гарфілдом та Клер Фой представив другий трейлер біографічної драми «Дихай». Вона розповість реальну історію молодого любителя пригод Робіна Кавендіша (Гарфілд), чия життя перевертається, коли він опиняється паралізованим після поліомієліту. Але це не зупиняє їх з дружиною Діаною (Фой), і пара починає боротися за права людей з обмеженими можливостями, щоб мати шанс жити повним життям.

Український трейлер режисерського дебюту Серкіса дивимося тут. У кіно він вийде в листопаді.

30 серпня 2017,  15:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму Енді Серкіса «Дихай» з Ендрю Гарфилдом у головній ролі.

Реальна історія Робіна Кавендіша — красивого і талановитого авантюриста, життя якого розколюється на до і після, коли через перенесений поліомієліт він виявляється повністю паралізованим.

У кінотеатрах України з 23 листопада.

30 червня 2017,  19:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Ендрю Гарфілд втілює в біографічній драмі «Дихай» борця за права інвалідів Робіна Кавендіша, який виявився паралізованим після поліомієліту. Спершу йому здалося, що його життя закінчилося, але його смілива дружина Діана, яку грає зірка «Корони» Клер Фой, вирішує, що він просто зобов'язаний побачити, як росте їх син. Таким чином Робін стає першим, кому вдається жити з цим діагнозом за межами лікарні, і він починає боротися за те, щоб і інші паралізовані змогли покинути її сірі стіни.

Режисером кінокартини виступив Енді Серкіс. У жовтні фільм відкриє 61-й Лондонський кінофестиваль.