Новини про фільм (2016)

11 серпня 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж гадаєте, чому фільм «Слуга народу 2» не був злитий в інтернет? Виявляється, Володимир Зеленський, виконуючий у ньому головну роль, особисто боровся з піратством в кінотеатрах України, як показує новий промо-ролик.

Телепрем'єра «Слуги народу 2» відбудеться 24 серпня на каналі 1+1. Тоді ж він стане доступний для перегляду і в інтернеті.

5 серпня 2017,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 2 сезону серіалу «Слуга народу» відбудеться реліз повнометражної сатиричної комедії «Слуга народу 2» в інтернеті та на телебаченні, повідомляє її новий трейлер. Фільм стане подарунком для шанувальників на День незалежності — з 24 серпня його можна буде подивитися на офіційному каналі серіалу на Youtube.

Нашу рецензію на «Слугу народу 2», де герой Володимира Зеленського подорожує по всій Україні, намагаючись побороти корупцію, читайте тут.

Рецензія на фільм «Слуга народу 2»
Президент, який не продається
25 грудня 2016,  23:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Півроку на посаді Президента України з усіма оточуючими спокусами і закулісними політичними інтригами можуть розбестити кого завгодно, але колишній вчитель Василь Голобородько, який нещодавно їздив на роботу на велосипеді, все ще стійко тримається, не бажаючи зраджувати свой країні, совісті і принципам. Але коли Верховна Рада в черговий раз відхиляє прийняття антикорупційних законів, він вирішує боротися з проблемою підпільно...

Минулого року українські телеекрани підірвав серіал «Слуга народу» від студії «Квартал 95», чиї уми вирішили пофантазувати на тему того, що буде, якщо раптом Президентом України стане не черговий політик-пустодзвін, а справжня людина з народу – простий вчитель Василь Голобородько, що прославився на весь Інтернет своєю емоційною промовою про нинішній стан справ у його рідній країні.

Режисером «Слуги народу 2» став Олексій Кирющенко, який створював однойменний серіал, тому не варто турбуватися про те, що фільм буде в іншому тоні і відійде від своєї ідеї показати, як і чесна людина може стати на чолі країни, залишитися на цій посаді чесним, не продасться і продовжувати боротися за те, у що він вірив з самого початку, коли був простим вчителем. У цьому фільмі Голобородько відчайдушно намагається проштовхнути у Верховній Раді пакет антикорупційних законів, але цей пакет стає всім депутатам кісткою в горлі, і вони дружно відмовляються за нього голосувати. Вплинути на них може тільки ексклюзивний клуб олігархів, які вже давно розділили між собою всю країну. Піти на їхні умови, значить, продати країну остаточно, що Голобородько ніяк не може зробити. Совість не дозволяє. Тому він вирішує йти ва-банк, об'єднавшись з тим, кого сам же недавно посадив за ґрати...

Для актора і продюсера Володимира Зеленського роль цього Президента абсолютно заслужено вважається кращою в його кар'єрі. Простий вчитель, що прокинувся главою країни, підкорив глядачів тим, що відображає їх думки щодо нинішнього стану речей в Україні. Він говорить те, що думають про владу звичайні люди, і, кажучи на екрані це в обличчя депутатів і олігархів, дозволяє глядачеві отримати хоч якийсь катарсис у цей непростий час. Чекаємо від Президента нових звершень в наступних серіях. І хотілося б, щоб він ще повернувся і на великі екрани.

В образі колишнього прем'єр-міністра, загремівшого за свої брудні справи у в'язницю в 1 сезоні серіалу, на екран повертається Станіслав Боклан, і спостерігати за їх незрівнянним дуетом із Зеленським – одне задоволення. Вони здатні згладити будь-які шорсткості сценарію і готові на все заради свого глядача. І часом персонаж Боклана, цей підступний Юрій Іванович Чуйко, викликає навіть більше симпатії, ніж головний герой. Він не соромиться зізнаватися у тому, що любить жити на широку ногу і готовий заради збереження привілеїв піти на все – навіть пограти в гарного хлопця, а його лукавість інтригує і підкуповує.

Останньою лінією оборони переговорів з представниками МВФ, які обіцяють країні необхідну фінансову допомогу, виступає міністр закордонних справ України Сергій Мухін і його вірна помічниця Оксана Сковорода, яких з вогником зіграли Євген Кошовий і Ольга Жуковцова. Цій парі можна довірити розважати будь-яких високопоставлених гостей, навіть такого манірного європейського дипломата, як пан Отто з кілометровим прізвищем. Його втілив Сергій Калантай, і їх спільні епізоди з Кошовим, де дипломат запитує: «А де Президент?», на що міністр завзято плескає в долоні і частування тривають, є однією з кращих комедійних вигадок «Кварталу 95» за останній час. У цього «тосту» є всі шанси піти в народ, що періодично з їх штуками і трапляється.

Таланти Володимир Горянський і Дмитро Лаленков, який з кожною своєю новою роллю подобається мені все більше і більше, відмінно виглядають тут в образах олігархів, які підпільно керують країною. Зрозуміло, побороти їх просто не вдасться, але поки головний герой перебуває на посаді Президента, він їм спуску не дасть.

В рамках промо-кампанії «Слуги народу 2» дуже піарили героїню Анастасії Чепелюк, і при його перегляді розчарувало, як швидко її «злили». Вона навіть не удостоїлася пари особистих слів від головного героя після події. Може, хоч у 2 сезоні серіалу її героїня отримає якийсь певний і заслужений фінал. Чи ж повернеться, як ні в чому не бувало, адже місце поряд з Президентом гідно того, щоб за нього поборотися.

Однією з найбільш цікавих сцен цієї кінокартини стало видіння Голобородька, який перед виходом на стежку війни з олігархами побачив легендарного київського князя і полководця Святослава Ігоровича. Князь вимовляє актуальну і зараз промову, де звучить його «Іду на ви», тобто «Іду на вас війною». Він відкрито оголошував це в давні часи своїм ворогам, але Голобородько змушений робити це таємно, оскільки сили нерівні і ризик приєднатися до Святослава на тому світі завчасно занадто високий.

Загалом, Кирющенко зняв добротну сатиричну комедію на злобу дня, де моментами неможливо перестати сміятися, а моментами вона пробирає наскрізь, оскільки тут показано життя країни як воно є, і яке ми в останні роки відчайдушно намагаємося змінити. Окреме спасибі команді «Слуги народу 2» за їх незгасний оптимізм і віру в те, що ми зможемо всупереч всім злодіям і негідникам побудувати ту країну, в якій не соромно буде жити нашим дітям. Принаймні, українське кіно вже робить впевнені кроки в цьому напрямку.

Коли Президент Голобородько одягає костюм мами Вєрки Сердючки і виходить на стежку війни з корупцією, заївшимся олігархам точно буде непереливки.

25 грудня 2016,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем вторую подборку забавных моментов со съемок политической комедии «Слуга народа 2».

Читати далі...
20 грудня 2016,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем 11 забавных неудавшихся дублей украинской политической комедии «Слуга народа 2», составляющих только первую часть всех ее веселых видео.

Читати далі...
1 грудня 2016,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Анастасія Чепелюк, чия героїня зіграє фатальну роль у житті головного героя «Слуги народу 2», поділилася враженнями про роботу з Володимиром Зеленським та іншими акторами з «Кварталу 95».

Читати далі...
24 листопада 2016,  15:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо свіжий трейлер української політичної комедії «Слуга народу 2», де Василь Голобородько у виконанні Володимира Зеленського продовжує намагатися щось змінити на посту Президента України. У нього і його соратників, здавалося, був непоганий план, але система дає відсіч. Чи врятують вони країну?

Вчора ми поділилися першими постерами до цієї кінокартини, а разом з ними й закулісним поглядом на їх створення.

23 листопада 2016,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри української політичної комедії «Слуга народу 2» залишилося трохи більше місяця, тому поспішаємо поділитися її двома свіжими постерами, про створення яких розповіли актори і креативна команда «Кварталу 95».

Читати далі...
1 листопада 2016,  15:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Один з найбільш очікуваних проектів — комедія «Слуга народу 2» з Володимиром Зеленським у образі рядового вчителя, який раптово став Президентом України — вже наближається до прем'єри, а поки дивимося його новий фрагмент.

15 жовтня 2016,  02:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі перший офіційний трейлер політичної комедії «Слуга народу 2». На екранах кінотеатрів новий фільм від студії «Квартал 95» з'явиться з 23 грудня 2016 року.

18 вересня 2016,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Студия Квартал-95» отказалась от финансирования Госкино своих полнометражных проектов «Слуга народа» и «Возвращение Гулливера».

Читати далі...