Новини фільмів про (2027)

19 грудня 2023,  21:05 | Новини фільмів

Суд над актором Джонатаном Мейджерсом, який грав суперлиходія Канга Завойовника, завершився тим, що його визнали винним «у переслідуванні та нападі» на свою колишню дівчину, після чого його одразу звільнила компанія Marvel Studios, у фільмах якої він грав нового головного антагоніста.

Читати далі...
2 листопада 2023,  20:01 | Новини фільмів

Після провалу третього сольника Людини-мурахи компанія Marvel Studios стала замислюватися над тим, чи не замінити нового головного антагоніста своєї супергеройської франшизи на зовсім іншого суперлиходія.

Читати далі...
22 лютого 2023,  07:11 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» представив нового головного лиходія MCU Канга Завойовника, і його обидві сцени після титрів були присвячені саме йому. Вірніше, його різним варіантам з інших всесвітів.

Читати далі...
19 січня 2023,  09:19 | Новини фільмів

Супергеройські екшени від Marvel Studios «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни» покажуть оновлену команду Месників, куди увійде нова супергероїня Міз Марвел, яка родом з Нью-Джерсі.

Читати далі...
12 січня 2023,  10:47 | Новини фільмів

З'явилася інформація, що у супергеройському блокбастері «Месники: Династія Канга» возз'єднаються зірки серіалу «Соколине око» Джеремі Реннер та Гейлі Стайнфелд.

Читати далі...
10 січня 2023,  18:52 | Новини фільмів

До прем'єри супергеройського блокбастера «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» від Marvel Studios та Disney залишилося трохи більше місяця, і його новий трейлер вийшов саме вчасно, щоб познайомити нас ближче з суперлиходієм Кангом Завойовником (та іншими новими персонажами MCU).

Читати далі...