Новини про фільм (2022)

3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
18 вересня 2022,  07:05 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Вересень порадує українських глядачів новими фільмами різних жанрів за участю голлівудських зірок першої величини, а також очікуваною прем'єрою української стрічки з провокативною назвою «Я працюю на цвинтарі».

Читати далі...
3 серпня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Представляємо вашій увазі добірку свіжих трейлерів, куди увійшли трейлери до майбутніх супергеройських екшенів «Чорна пантера 2», «Чорний Адам» та «Шазам! 2», а також трейлери до очікуваних фільмів за участю світових кінозірок Бреда Пітта, Сандри Буллок, Віоли Девіс, Тома Круза, Джулії Робертс, Джорджа Клуні, Ідріса Ельби та багатьох інших, які ви вже можете подивитися з шикарним українським дубляжем (і які незабаром покажуть у кінотеатрах).

Читати далі...
23 червня 2022,  21:50 | Новини фільмів

Студія Paramount поділилася першим трейлером свого майбутнього горор-трилера «Усміхайся», персонажі якого лякають своїми усмішками більше, ніж сам Джокер.

Читати далі...