Нестерпний тягар величезного таланту (2022)The Unbearable Weight of Massive Talent

Трейлер Нестерпний тягар величезного таланту
100%
1
0%
0
Відчуваючи себе нещасним та наближуючись до фінансового краху, актор Нік Кейдж приймає пропозицію в 1 мільйон доларів, щоб відвідати день народження одного багатого фаната. Ситуація набуває вкрай несподіваного повороту, коли оперативник ЦРУ вербує Кейджа для незвичайної місії. Взявшись за роль усього свого життя, Кейдж незабаром виявляє, що перевтілюється у своїх найвідоміших та найбільш улюблених публікою персонажів, щоб врятувати себе та своїх близьких.

Жанри: бойовик, комедія, кримінал
Вікові обмеження: в Україні 16+
Тривалість: 1 г. 45 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 12 березня 2022

Відео матеріали «Нестерпний тягар величезного таланту»
Зображення фільма

Рецензія на фільм «Нестерпний тягар величезного таланту»
Феноменальні пригоди Ніколаса Кейджа

30 червня 2022,  17:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколас Кейдж завжди був самобутнім голлівудським актором, який вирізнявся серед інших кінозірок. Він отримав свій перший і поки що єдиний акторський «Оскар» ще в 1996 році за фільм «Покидаючи Лас-Вегас», коли йому було всього 32 роки (що за мірками даної премії є дуже раннім досягненням для актора), і з тих пір брався як за мейнстрімні, так і за дуже ризиковані, прямо-таки божевільні ролі. За ці десятиліття йому вдалося стати по-справжньому єдиним і неповторним, а фільми з Ніком Кейджем вже перетворилися практично на окремий жанр, який продовжує дивувати, адже ніколи не знаєш, яку роль він візьметься наступного разу. І раптом, відчувши «Нестерпний тягар величезного таланту», Нік Кейдж вирішив зіграти в кіно самого себе — голлівудську кінозірку з кризою середнього віку, яка збирається підзаробити грошей на корпоративі, а опиняється у самому центрі спецоперації ЦРУ.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Нестерпний тягар величезного таланту». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Нестерпний тягар величезного таланту»

Написати коментар...
Написати коментар...

Нестерпний тягар величезного таланту, фільм 2022
Прем'єра 12.03.2022
Жанри: бойовик, комедія, кримінал
США