Новини фільмів про (2018)

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
10 січня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка оскароносного фільму «Мільйонер з нетрів» Дев Патель очолює каст драматичного трилера «Готель Мумбаї», заснованого на реальних подіях.

Події картини «Готель Мумбаї» будуть розвиватися у 2008 році в престижному готелі «Тадж», який розташований в одному з найбільших індійських міст Мумбаї. Раптом на готель нападає загін озброєних до зубів терористів, але відомий шеф-кухар Хемант Оберой (Анупам Кхер) та офіціант Аржун (Дев Патель) відмовляються залишати гостей напризволяще і вирішують ризикнути своїми життями, щоб врятувати інших. І поки весь світ спостерігає за готелем, пара молодих батьків (Армі Гаммер та Назанін Боніаді) змушена піти на немислимі жертви, щоб захистити свою новонароджену дитину.

Також в цій історії знявся зірка Поттеріани Джейсон Айзекс.

У світовий прокат фільм «Готель Мумбаї», який стане повнометражним режисерським дебютом Ентоні Мараса, вийде у березні. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.