Новини фільмів про (2018)

20 лютого 2020,  18:18 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер кримінального трилера «Нічний портьє», головні ролі в якому виконують зірка фантастики «Першому гравцю приготуватися» Тай Шерідан і зірка детектива «Ножі наголо» Ана де Армас.

Нічний портьє Барт Бромлі (Шерідан) — дуже розумний хлопець-аутист. Під час його зміни вбивають жінку, і Барт стає головним підозрюваним. Коли поліцейське розслідування закінчується, Барт встановлює особистий зв'язок з прекрасною гостею готелю на ім'я Андреа (Армас), але незабаром розуміє, що повинен зупинити справжнього вбивцю, перш ніж вона стане наступною жертвою.

Також у фільмі Майкла Крістофера знялися лауреатка премії «Оскар» Гелен Гант та номінант на премію «Золотий глобус» Джон Легуізамо. Українська прем'єра трилера «Нічний портьє» відбудеться через місяць, 19 березня.

30 березня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коллекция из 12 ретро-постеров фантастики «Первому игроку приготовиться» вызовет у вас еще больше ностальгии по культовым картинам 80-х и 90-х годов.

Читати далі...
18 березня 2018,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери блокбастера «Месники: Війна нескінченності», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і мультфільма «Ґрінч», а також свіжі трейлери до фантастичних картин «Ремпейдж» і «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
18 березня 2018,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику фантастичної картини «Першому гравцю приготуватися» Стівен Спілберг запрошує в «світ, де ти можеш робити що завгодно і бути ким захочеш». А також тут бушує Кінг Конг.

«Першому гравцю приготуватися» є адаптацією популярного роману Ернеста Клайна, який розповідає про пригоди хлопця Вейда Воттса (Тай Шерідан). Він проводить свій вільний час у віртуальному світі гри «Оазис», де знаходить нових друзів, закохується в дівчину Сем (Олівія Кук) і починає революцію, намагаючись знайти «пасхальне яйце», яке в грі сховав її творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс).

Дивіться п'ятий трейлер «Першому гравцю приготуватися», представлений декілька днів тому. У кіно з 29 березня.

16 березня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Віртуальна гра «Оазис» продовжує вабити своїми чудесами в новому трейлері фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», яким вчора поділилася компанія Warner Bros Pictures.

Читати далі...
12 березня 2018,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася свіжим ТВ-роликом фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», який показує нові моменти фільму.

Головний герой історії, юнак Вейд Воттс (Тай Шерідан), повідомляє, що «в 2045 році реальність розчаровує», але люди можуть втекти від сірості своїх буднів, не виходячи на вулицю, а просто підключившись до віртуальної гри «Оазис». Коли творець гри Джеймс Холлідей (Марк Райленс) помирає, по всьому світу починається полювання за головним призом, захованим ним всередині «Оазису», а паралельно в реальному світі розгорається війна за контроль над майбутнім. Також у фільмі зіграють Олівія Кук, Бен Мендельсон та Саймон Пегг.

Знайомтеся ближче з їх персонажами на крутих персональних постерах «Першому гравцю приготуватися». У кіно з 29 березня.

7 березня 2018,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персонажі і їх аватари готові до битви за головний приз «Оазису» на нових постерах фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Читати далі...
28 лютого 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой мультфільму «Сталевий гігант» повертається на екрани в четвертому трейлері фантастики «Першому гравцю приготуватися».

«Першому гравцю приготуватися» є екранізацією знаменитого роману Ернеста Клайна, що відправляє в 2045 рік, де найпопулярнішим для людей заняттям у вільний час є віртуальна гра «Оазис». Коли її творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс) вмирає, то заповідає величезні статки і контроль над грою тому, хто знайде там приховане «пасхальне яйце». І для цього головному герою Вейду Воттсу (Тай Шерідан), як повідомляє даний трейлер, потрібно буде пройти три складних випробування й отримати три ключі.

Дивіться другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися». У кіно фільм Стівена Спілберга вийде 29 березня.

18 лютого 2018,  22:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшов довгоочікуваний трейлер мультфільму «Суперсімейка 2», а також нові трейлери фільмів «Ремпейдж», «Першому гравцю приготуватися» та «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...
16 лютого 2018,  12:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Warner Bros. випустила новий трейлер фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», який занурює в свій дивовижний віртуальний світ.

У 2045 році віртуальна гра «Оазис», де межею є тільки людська фантазія, стає притулком для мільйонів людей, включаючи жителя трущоб Вейда Воттса (Тай Шерідан). Всередині гри він знайомиться з дівчиною Самантою (Олівія Кук), яка розкриває йому, що гра є чимось більшим, ніж просто розвагою, і що її гравці знаходяться в небезпеці. Разом вони починають революцію в «Оазисі» і в реальному світі.

Дивіться фічуретку «Першому гравцю приготуватися», яка згадує спадщину Спілберга. У кіно з 29 березня.

15 лютого 2018,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув новий міжнародний трейлер очікуваної фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», заснованої на романі Ернеста Клайна.

Кінокартина переносить нас в недалеке майбутнє, де молоді люди тікають від нудної реальності в віртуальний світ гри «Оазис», яку придумав винахідник Джеймс Холлідей (Марк Райленс). Після своєї смерті він заповідає величезні статки тому гравцю, хто першим знайде в «Оазисі» приховане «великоднє яйце». І хлопець Вейд Воттс (Тай Шерідан) вирішує за нього поборотися. Але в грі він зустрічає дівчину Саманту (Олівія Кук), і разом вони починають революцію не тільки у віртуальному, а й в реальному світі.

Також дивіться другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися». У кіно з 29 березня.

29 січня 2018,  07:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися» дражнить нас заповітним «великоднім яйцем».

Це «яйце» було заховано у віртуальній грі «Оазис» її творцем Джеймсом Холлідеєм (Марк Райленс), який в своєму заповіті оголошує, що перша людина, яка добереться до «яйця», отримає півтрильйона доларів і повний контроль над грою. За цей приз вирішують змагатися звичайний хлопець з нетрів Вейд Воттс (Тай Шерідан) та його нова подруга Саманта Кук (Олівія Кук).

Також дивіться фічуретку «Першому гравцю приготуватися», яка згадує спадщину Спілберга. У кіно з 29 березня.

23 січня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим відео про зйомки фантастики Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися», де присутні фрагменти його культових фільмів «Парк Юрського періоду», «Щелепи», «Іншопланетянин», «Назад в майбутнє» та «Індіана Джонс».

Письменник Ернест Клайн, чий роман став основою кінокартини, згадує тут, як сильно на нього вплинули фільми Спілберга, без яких він можливо і не придумав би цю історію. А сам режисер називає «Першому гравцю приготуватися» «неймовірним поглядом в майбутнє і поглядом в минуле», оскільки в ньому ховається безліч відсилань до популярної культури 20 сторіччя.

Дивимося другий український трейлер «Першому гравцю приготуватися», де головні ролі виконують Тай Шерідан і Олівія Кук. У кіно з 29 березня.

19 грудня 2017,  03:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер фантастичного екшену «Першому гравцю приготуватися», який зняв Стівен Спілберг.

У центрі подій кінокартини, які відбуваються в 2045 році в США, опиняється звичайний хлопець Вейд Воттс (Тай Шерідан). Він втратив батьків і живе в трущобах, тому єдиною віддушиною для нього є віртуальна гра «Оазис». Раптом її творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс) помирає і заповідає півтрильйона доларів і контрольний пакет акцій «Оазису» тому гравцеві, який знайде в грі приховане «пасхальне яйце». В «Оазисі» Вейд знайомиться з дівчиною Самантою (Олівія Кук), разом з якою вони починають справжню революцію всередині і поза грою, в реальному світі.

Українська прем'єра «Першому гравцю приготуватися», де також зіграють Бен Мендельсон, ТіДжей Міллер, Саймон ПеггХанна Джон-Кеймен і Летішія Райт, відбудеться 29 березня.

14 грудня 2017,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures нарешті представила повноцінний трейлер фантастичної картини Стівена Спілберга «Першому гравцю приготуватися».

Екранізація бестселера Ернеста Клайна відправить нас в 2045 рік, коли світ опиняється на межі хаосу. У місті Колумбус, штат Огайо, живе самотній хлопець-сирота Вейд Воттс (Тай Шерідан). Він, як і багато інших преставників свого покоління, тікає від реальності в світ віртуальної гри «Оазис». І коли її творець творець Джеймс Холлідей (Марк Райленс) помирає, заповідаючи свій величезний статок тому, хто знайде «пасхальне яйце» всередині цієї гри, Вейд вирішує позмагатися за цей приз.

Дивимося український тизер-трейлер «Першому гравцю приготуватися». У кіно з 29 березня.