Новини про фільм (2017)

21 липня 2017,  19:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер драми «Здивований», знятої режисером фільмів «Керол» та «Далеко від раю» Тоддом Хейнсом, який був номінований на премію «Оскар». Ця історія, де зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс, Оакс Феглі та Міллісент Сіммондс, розповідає про хлопчика з нашого часу і дівчинку з 1960-х, які обидва тікають з дому в зачаровує краєзнавчий музей в пошуках якоїсь загадкової зв'язку з цим світом.

Кінокартина, яка була номінована в Каннах на «Золоту пальмову гілку», виходить у світовий прокат у жовтні. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

21 травня 2017,  14:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший фрагмент незвичайної драми оскарівського номінанта Тодда Хейнса «Здивований», що розповість про хлопчика Бена (Оакс Феглі) з Середнього Заходу та дівчинку Роуз (Міллісент Симмондс), яка теж втекла зі свого дому в Нью-Йорку за 50 років до нього, і паралельно обидва з них шукають один і той же загадковий зв'язок. Дане відео показує, як ці пошуки приводять їх в краєзнавчий музей.

Світова прем'єра фільму, де також зіграли Джуліанна Мур, Мішель Вільямс і Корі Майкл Сміт, відбулася днями в рамках конкурсу Каннського кінофестивалю.