Оновлення (2017)

28 жовтня 2017,  02:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий дубльований трейлер комедії для дорослих «Байстрюки» від студії Warner Bros. Pictures.

Овен Вілсон і Ед Хелмс грають братів Кайла і Пітера Рейнольдсів, чия ексцентрична мати у втіленні Гленн Клоуз виростила їх з упевненістю, що їх батько помер дуже давно. Коли чоловіки дізнаються, що це неправда, то відправляються на пошуки свого справжнього батька, в ході яких спробують вирахувати, хто з чотирьох колишніх хлопців матері ним являється.

Українська прем'єра «Байстрюків» переїхала на три тижні назад і тепер відбудеться 21 грудня.

1 жовтня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. згадала про свою комедію «Байстрюки», яку збиралася випустити в кіно ще на початку року, і поділилася до неї трейлером без цензури. Це історія двох братів Кайла (Овен Вілсон) та Пітера (Ед Хелмс) Рейнольдсів, яким мати (Гленн Клоуз) все життя говорила, що їх батько помер, а тепер вони дізнаються, що вона просто не знала, хто з її колишніх бойфрендів є їх татом. І вони вирішують це з'ясувати.

Українська прем'єра картини від оператора трилогії «Похмілля в Вегасі» Ларрі Шера відбудеться 11 січня.

24 вересня 2016,  15:01 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пітер і Кайл Рейнольдси — два брата, яких ексцентрична мати виростила в повній впевненості, що їх батько помер, коли вони були маленькими. Але після того, як вони з'ясовують, що це неправда, вони вирушають на пошуки свого справжнього батька, в ході яких дізнаються про свою матір більше, ніж, можливо, коли-небудь хотіли знати.

У кінотеатрах України з 26 січня 2017 року.

16 вересня 2016,  14:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері комедії «Байстрюки» Оуен Вілсон і Ед Хелмс дізнаються від своєї матері у втіленні Гленн Клоуз, що їх батько насправді живий, тільки вона не знає, хто він. Брати вирішують відправитися на його пошуки, зустрічаючи на своєму шляху досить дивних кандидатів, в числі яких виявляється озброєний й не дуже привітний Дж.К. Сіммонс.