Новини про мультфільм (2018)

28 березня 2018,  14:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий детектив Шерлок Гномс разом з Джульєттою прикидається білкою в новому фрагменті мультфільму «Шерлок Гномс».

У продовженні анімації «Гномео і Джульєтта», яка вийшла на екрани в 2011 році, щасливе життя парочки закоханих садових гномів Гномео (Джеймс МакЕвой) та Джульєтти (Емілі Блант) затьмарює таємниче зникнення їхніх друзів і родичів. Але на допомогу до них вже поспішає кращий слідчий всіх часів Шерлок Гномс (Джонні Депп).

Ви вже можете подивитися їхні пригоди в кінотеатрах України. Купуйте квитки на сеанси «Шерлок Гномс» на нашому сайті.

24 березня 2018,  13:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures поділилася новим фрагментом мультфільму «Шерлок Гномс», який представляє нову версію Ірен Адлер.

Коли з саду Гномео (Джеймс МакЕвой) і Джульєтти (Емілі Блант) пропадають всі гноми, пара звертається до великого детектива Шерлока Гномса (Джонні Депп), щоб він вирішив цю заплутану справу. В ході розслідування Шерлок приходить за допомогою до своєї колишньої нареченої Ірен (Мері Джей Блайдж), яку кинув в листі, і вона в крутій пісні «Stronger Than I Ever Was» («Сильніша, ніж я коли-небудь була») розповідає йому все, що про нього думає.

Ви вже можете подивитися мультфільм Джона Стівенсона в кіно. Купуйте квитки на сеанси «Шерлок Гномс» на нашому сайті.

10 березня 2018,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гноми розважаються в свіжому ТБ-ролику комедійного мультфільму «Шерлок Гномс», що розкриває нові моменти цієї історії.

Приготуйтеся до казки про невідоме, інтриги й загадки. В саду Гномео (Джеймс МакЕвой) і Джульєтти (Емілі Блант) сталося щось жахливе: всі їхні друзі-гноми раптом зникли. Але на допомогу до них поспішає найкращий детектив усіх часів Шерлок Гномс (Джонні Депп), і разом вони розгадають таємницю зникнення гномів та повернуть їх у рідний сад.

Дивіться український трейлер «Шерлок Гномс». У кіно з 15 березня.

6 березня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український ТБ-ролик комедійної анімації «Шерлок Гномс», де голосом знаменитого детектива є Джонні Депп.

Сиквел мультфільму «Гномео і Джульєтта» повертає глядачів в чарівний сад, де мешкають милі та веселі садові гноми. Але одного разу вони загадково зникають, і Гномео (Джеймс МакЕвой) та Джульєтта (Емілі Блант) звертаються по допомогу до легендарного детектива Шерлока Гномса (Депп) і його напарника доктора Ватсона (Чіветель Еджіофор), щоб дізнатися, що сталося з їхніми друзями, і повернути їх додому.

Нові постери «Шерлок Гномс» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 15 березня.

16 листопада 2017,  13:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Поспішаємо поділитися українським трейлером комедійного мультфільму «Шерлок Гномс», від творців «Панди Кунг-фу»:

Від творців «Панди Кунг-фу» нова анімаційна пригода! Гномео і Джульєтта мріяли про тихе життя у затишному саду, аж раптом герої дізнаються страшну новину: по всьому місту зникають їхні брати-гноми. На пошуки оперативно викликають Шерлока Гномса! Досвідчений детектив береться розплутувати таємничу справу…

У кінотеатрах України з 15 березня 2018 року.

8 листопада 2017,  10:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures представила перший трейлер мультфільму «Шерлок Гномс», який в оригіналі озвучують Емілі Блант, Джеймс МакЕвой і Джонні Депп.

Садові гноми Гномео (МакЕвой) і Джульєтта (Блант) думали, що завжди будут жити довго й щасливо в своєму прекрасному саду, як раптом їх світ опиняється в небезпеці — хтось викрадає майже всіх їх друзів. І щоб знайти їх, вони звертаються по допомогу до знаменитого детектива Шерлока Гномса (Депп). У світовий прокат мультфільм від режисера «Кунг-фу Панди» Джона Стівенсона вийде в січні 2018 року.

Наживо Деппа можна буде побачити в кінотеатрах в детективній картині «Вбивство у „Східному експресі“», який стартує з 9 листопада.

28 листопада 2015,  13:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Гномео і Джульєтта 2» голосом Джонні Деппа заговорить гномовий Шерлок Холмс.

Читати далі...