Новини фільмів про (2022)

25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
3 листопада 2022,  07:55 | Новини фільмів

Зірка цьогорічного блокбастера «Топ Ґан: Меверік» Глен Павелл знову грає відважного пілота у стрічці «Вищий пілотаж», де разом з ним будуть літати зірка майбутнього супергеройського екшену від Marvel «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» Джонатан Мейджерс та відомий співак Джо Джонас.

Читати далі...
11 липня 2022,  18:09 | Новини фільмів

Якщо вам сподобався актор Глен Павелл у ролі пілота-винищувача у хітовому фільмі «Топ Ґан: Меверік», то у нас є для вас хороша новина вже незабаром він знову підніметься у небо у пригодницькій картині «Подвійна петля», де разом із ним зіграє Джонатан Мейджерс.

Читати далі...
18 червня 2022,  11:31 | Новини фільмів

Якщо ви вже подивилися новий екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік», то вас напевно підкорив своїм виступом там актор Майлз Теллер. Причому як акторським, так і музичним, адже він епічно виконав у кіно пісню «Great Balls of Fire», а тепер ви можете почути її повну версію.

Читати далі...
9 червня 2022,  19:44 | Новини фільмів

Новий фільм Тома Круза «Топ Ґан: Меверік» продовжує підкорювати серця глядачів по всьому світу і вже піднявся на 42-е місце у рейтингу найкращих фільмів усіх часів та народів на популярному сайті про кіно IMDb.

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
30 травня 2022,  13:20 | Новини фільмів

Представляємо добірку свіжих трейлерів найочікуваніших фільмів цього року, серед яких наукова фантастика «Аватар 2: Шлях води», супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», новий блокбастер братів Руссо «Сірий чоловік», бойовик із Бредом Піттом «Швидкісний поїзд» та одразу два екшени з Томом Крузом «Місія неможлива 7» й «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
21 травня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Українські кінотеатри продовжують поновлювати свою роботу, не дивлячись на війну, щоб підтримувати економіку та бойовий дух українців, і на початку літа на нас чекають одразу дві гарячі прем'єри: супергеройський фільм з Джаредом Лето «Морбіус» та пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
17 травня 2022,  18:51 | Новини фільмів

Том Круз розуміється на ефектних виходах, але на світовій прем'єрі свого нового екшену «Топ Ґан: Меверік» він перевершив самого себе, прибувши на червону доріжку на гелікоптері, чим здивував не лише шанувальників, а й своїх колег.

Читати далі...
8 травня 2022,  15:14 | Новини фільмів

Новий пригодницький бойовик «Топ Ґан: Меверік», де Том Круз грає відважного льотчика-винищувача, був знятий спеціально з розрахунком на те, щоб глядачі побачили його на величезному екрані IMAX, і свіжий трейлер це наочно підтверджує.

Читати далі...
3 травня 2022,  16:55 | Новини фільмів

У нас з'явилася ще одна причина чекати на пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік» його головну пісню виконає лауреатка премії «Оскар» Леді Гага, яка активно підтримує Україну на тлі російського вторгнення

Читати далі...
30 березня 2022,  23:33 | Новини фільмів

Ні, це не новий фільм із Томом Крузом, хоча вам може так здатися. Це просто студія Paramount вирішила нагадати, що у недалекому майбутньому на великі екрани все-таки вийде його довгоочікуваний бойовик «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
8 жовтня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Усім шанувальникам Тома Круза варто запастися терпінням. Прем'єра його очікуваного пригодницького екшену «Кращий стрілець: Меверік» знову переїхала тепер з грудня на 8 липня 2021 року.

Читати далі...
27 травня 2020,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку травня світ кіно вразила новина про те, що зірка франшизи «Місія неможлива» Том Круз хоче зняти фільм у відкритому космосі. Ніхто не очікував, що цей проект так швидко просунеться вперед, але він вже обзавівся режисером та сценаристом в особі Дага Лаймана.

Читати далі...
11 травня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Круз придумав собі чергову нездійсненну місію він хоче зняти екшен у відкритому космосі і вже знайшов впливових однодумців, які мають для цього всі засоби.

Читати далі...