Новини про фільм (2022)

23 лютого 2024,  15:29 | Кастінг

Зірка франшизи «Місія неможлива» Том Круз знайшов свій новий проєкт. Це буде наступна стрічка видатного мексиканського кінорежисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту, який має аж 4 премії «Оскар».

Читати далі...
17 березня 2023,  14:44 | Нагороди та премії

Американська співачка та акторка Леді Гага цього року знову претендувала на премію «Оскар» у категорії Найкраща пісня, і хоча вона не отримала золоту статуетку, співачка знову підкорила серця глядачів та слухачів своїм неймовірним виступом.

Читати далі...
28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
17 листопада 2022,  21:55 | Бокс-офіс

Успішний старт супергеройського фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» в світовому прокаті дозволив йому дуже швидко пробитися ближче до вершини рейтингу найприбутковіших стрічок 2022 року. І він вже обійшов такі очікувані кінокомікси, як «Морбіус» та «Чорний Адам».

Читати далі...
3 листопада 2022,  07:55 | Новини фільмів

Зірка цьогорічного блокбастера «Топ Ґан: Меверік» Глен Павелл знову грає відважного пілота у стрічці «Вищий пілотаж», де разом з ним будуть літати зірка майбутнього супергеройського екшену від Marvel «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» Джонатан Мейджерс та відомий співак Джо Джонас.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  09:33 | Бокс-офіс

Супергерої, посуньтеся. Цього року бокс-офісом правлять Том Круз та... динозаври. Пригодницька фантастика «Світ Юрського періоду: Домініон» стала другим фільмом після екшену про пілотів-винищувачів «Топ Ґан: Меверік», якому у 2022 році вдалося заробити у світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

Читати далі...
2 серпня 2022,  10:09 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» вже заробив у світовому прокаті понад $660 мільйонів, що ставить його на 6-е місце в рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2022 року.

Читати далі...
11 липня 2022,  18:09 | Новини фільмів

Якщо вам сподобався актор Глен Павелл у ролі пілота-винищувача у хітовому фільмі «Топ Ґан: Меверік», то у нас є для вас хороша новина вже незабаром він знову підніметься у небо у пригодницькій картині «Подвійна петля», де разом із ним зіграє Джонатан Мейджерс.

Читати далі...
8 липня 2022,  23:01 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація голлівудських критиків підбила підсумок першої половини 2022 року, назвавши десятку найкращих нових фільмів, які безперечно варті вашої уваги. І цей рейтинг не обійшовся без нового «Бетмена» з Робертом Паттінсоном у головній ролі та екшену «Топ Ґан: Меверік» з Томом Крузом (без яких зараз не обходиться жоден топ найкращих фільмів).

Читати далі...
6 липня 2022,  11:02 | Бокс-офіс

Новий екшен Тома Круза «Топ Ґан: Меверік» все ж таки обігнав супергеройський блокбастер від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» і першим цього року перетнув позначку в 1 мільярд доларів.

Читати далі...
4 липня 2022,  23:26 | Статті

Сайт про кіно IMDb розкрив десятку найпопулярніших фільмів, мультфільмів та серіалів червня, яку очолив хітовий серіал «Дивні дива», чий новий сезон був розбитий на дві частини і навіть тимчасово «поклав» платформу Netflix.

Читати далі...