Новини про фільм (2016)

23 жовтня 2016,  23:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На этой неделе в украинских кинотеатрах вышел сиквел успешного экшена 2014 года «Джек Ричер: Не отступай», в честь чего мы решили вспомнить, кто из известных актеров был в шорт-листе студии Paramount, прежде чем она остановила свой выбор на Томе Крузе.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Джек Річер: Не відступай»
Колишніх полковників не буває
23 жовтня 2016,  20:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Джека Річера», де Том Круз у віці 50 років не просто оживив на екрані бравого героя романів Лі Чайлда, а й сам виконав всі трюки, сиквел був неминучий. І ось він повертається на екрани в образі колишнього полковника, щоб зупинити безчинство в своїй рідній армії, яка підставила його нову знайому, нинішнього полковника, звинуваченого в шпигунстві.

Оскільки Крістофер Маккуоррі вирішив після «Джека Річера» переїхати у франшизу «Місія нездійсненна», на режисерській посаді сиквела його замінив Едвард Цвік, який вже працював з Крузом над «Останнім самураєм». Возз'єднання цього режисерсько-акторського дуету звучало вельми багатообіцяюче, та чи виявилося воно настільки ж успішним, як перша частина?

У першій частині «Джека Річера» герой Круза, незважаючи на пристойний досвід цього актора в жанрі екшену, виглядав свіжо і привабливо, знищуючи ворогів у стилі Термінатора. Повернувшись чотири роки потому, він вже здається менш бравим і більш нещасним, і коли він, нарешті, знаходить собі жінку і навіть запрошує її на побачення, її садять у в'язницю за шпигунство. Зрозуміло, Річер так просто не відмовиться від потенційної вечері з чарівним полковником Тернер, тому, всупереч її бажанню, втручається у всю цю історію. Але зараз мало кого здивуєш дуетом з чоловіка та жінки, що опинилися по той бік закону, щоб з'ясувати правду і обілити своє ім'я, і щоб урізноманітнити оповідання, їх компанія поповнюється юною дівчиною Сем, потенційною дочкою головного героя. Не очікували побачити Круза в образі крутого батька? Не переживайте, незважаючи на все його відлюдництво, тут він не розчарує. Та й впродовж усього фільму актор в принципі залишається в своєму репертуарі, але в минулорічній «Місії неможливій: Нація ізгоїв» його Ітан Хант був більш цікавим і повним життя героєм, ніж тутешній Річер.

З полковником Сьюзен Тернер Річер знайомиться по телефону, періодично залишаючи їй наведення на корумпованих представників закону. Для них це дуже романтична історія, і тепер у цих двох військових є шанс познайомитися ближче, перебуваючи в бігах і ховаючись від кілерів. Кобі Смолдерс вже грала крутих героїнь, тому її полковник Тернер в сиквелі «Джек Річер: Не відступай» викликає подив. Та ж агент Марія Хілл з «Месників» виглядає набагато більш впевненою в собі і здатна за себе постояти. Особливо розчарувала сцена в готельному номері, коли Річер відмовився взяти її з собою, бажаючи залишити наглядати за Сем, і вона влаштувала істерику з приводу того, як все життя вона в армії бореться з такими чоловіками, які ні в що її не ставлять, тому що вона жінка. А могла б просто йому врізати і зробити те, що сама вважає за потрібне. Зате Сем у втіленні Даніки Ярош виявилася краще прописаною героїнею, яка, незважаючи на свій юний вік, вміє виживати.

Головним антагоністом кінокартини виступає якийсь найманий вбивця, для якого в житті немає нічого, окрім насильства. Його ім'я не називається, він просто постає перед нами безликою машиною для вбивств, жадаючою крові. Йому все одно, кого вбивати, і він робив би це і безкоштовно, що не раз доводить протягом цих двох годин. Втілив його маловідомий Патрік Хьюсінгер, чий лиходій виглядає цілком гідним супротивником для Річера, поки вони не сходяться у фінальній сутичці, яка виявилася досить жалюгідною.

Екшен в фільмі «Джек Річер: Не відступай» є досить середнім, що творці з перемінним успіхом намагалися компенсувати сімейною драмою головного героя, без якої фільм вийшов би зовсім бляклим і не викликаєючим емоцій. Тут є дуже багато відвертих ляпів, як використання вкрадених кредиток без ПІН-коду досить тривалий час, хоча їх давно повинні були заблокувати власники, погана фізична підготовка Тернер, їх з Ричером елементарна втечу з в'язниці або арешт головного героя за підозрою у вбивстві без яких-небудь доказів проти нього. Звичайно, нам тут показують багато продажних військових, але навіть вони могли б краще попрацювати, щоб когось підставити і замести сліди. Загалом, сіквел значно програє першій частині пригод колишнього полковника Річера.

Пішовши з армії, Джек Річер залишився вірний своїм ідеалам, про які із задоволенням, але без особливого вогню нагадає тим своїм колишнім колегам, які прикривають свої злочини військовим мундиром.

21 жовтня 2016,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зазирнувши на «Дуже пізніше шоу», Том Круз за допомогою ведучого Джеймса Кордена розіграв за 9 хвилин всі свої знамениті ролі, в числі яких фільми франшизи «Місія нездійсненна», а також кінокартини «Людина дощу», «Інтерв'ю з вампіром», «Кілька хороших хлопців», «Останній самурай» та «Війна світів». І в якості бонуса — поява Куби Гудінга мол., з яким Круз знімався в «Джеррі Магуайері».

Актора вже можна побачити в українських кінотеатрах у бойовику «Джек Річер: Не відступай».

30 вересня 2016,  01:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері екшену «Джек Річер: Не відступай» від IMAX Том Круз з нетерпінням відправляється на полювання за тими, хто вбиває його колишніх підлеглих.

Український трейлер фільму, який зняв режисер «Останнього самурая» Едвард Цвік, ви знайдете тут.

13 серпня 2016,  20:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовження екшену «Джек Річер: Не відступай» з Томом Крузом у головній ролі отримав свій перший патріотичний постер.

Читати далі...
11 серпня 2016,  18:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два перших ТВ-ролика екшену «Джек Річер: Не відступай» показують кілька нових моментів за участю Тома Круза та Кобі Смолдерс, які об'єднуються, щоб знайти тих, хто зрадив і вбив її людей.

23 червня 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український трейлер до сіквелу відомого бойовика з Томом Крузом у головній ролі. Джек Річер прибуває на військову базу, щоб зустрітися з колегою, майором Тернер. Несподівано Річер опиняється під слідством: на нього хочуть повісити вбивство, якого він не скоював. Дивний збіг чи може чийсь хитрий план? Він з’ясує це своїми власними методами.

У кінотеатрах України з 20 жовтня.

22 червня 2016,  15:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька хвилин тому Paramount Pictures представили повноцінний трейлер до шпигунського екшену «Джек Річер: Ніколи не повертайся», де Том Круз і Кобі Смолдерс виходять на стежку війни, щоб дізнатися, хто її підставив.

У світовий прокат фільм вийде 20 жовтня.

16 червня 2016,  19:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Як я зустрів вашу маму» Кобі Смолдерс представила перший трейлер до бойовика «Джек Річер: Ніколи не повертайся», де її героїня допомагає Тому Крузу з'ясувати правду, і трохи розповіла про фільм. Повноцінний трейлер повинен з'явитися буквально днями.

У світовий прокат кінокартина виходить 20 жовтня.

9 червня 2016,  14:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр с Томом Крузом и Коби Смолдерс в фильме «Джек Ричер: Никогда не возвращайся».

Читати далі...