Оновлення (2016)

6 березня 2017,  12:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна драма «Приховані фігури», номінована на 3 «Оскари», розповість історію афроамериканських жінок, чиї обчислення допомогли НАСА запустити людину на орбіту. У новому і вельми надихаючому фрагменті фільму одна з цих героїнь у втіленні Жанель Моне виступає в суді, щоб отримати право вчитися на інженера разом з білими студентами, а після — працювати в НАСА.

Детальніше про спадщину НАСА, залишену афроамериканськими жінками, ви дізнаєтеся з закулісної фічуретки.

28 січня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фічуретку біографічної драми «Приховані фігури», присвячену спадщині НАСА, залишеній афроамериканськими жінками, які в 1960-х займалися складними обчисленнями для здійснення польотів у відкритий космос. Тут Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер та Жанель Моне, а також Кевін Костнер, режисер Теодор Мелфі і продюсер Фаррелл Вільямс розповідають, як завдяки розуму цих героїнь НАСА змогли запустити на орбіту астронавта Джона Гленна і повернути хід космічної гонки.

Новий трейлер кінокартини, номінованої на 3 «Оскари», де з'являються Кірстен Данст і Джим Парсонс, дивіться тут.

24 листопада 2016,  19:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер історичної драми «Невидимі цифри», головних героїнь якої зіграли Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер і Жанель Моне, знайомить нас ближче з командою афроамериканських жінок, які роблять для NASA важливі математичні розрахунки, щоб було можливо здійснити успішний запуск перших космічних місій.

У фільмі, чия українська прем'єра відбудеться в лютому 2017 року, також зіграли Кевін Костнер, Кірстен Данст, Джим Парсонс і Махершала Алі.