Новини про мультфільм (2018)

25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
5 грудня 2018,  17:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney поділилася новим розширеним фрагментом свого пригодницько-комедійного мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де головні герої прибувають у світ Інтернету.

Тото, ми більше не в Канзасі. У своєму другому мультфільмі Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) залишають позаду свій рідний магазинчик відеоігор і через Wi-Fi відправляються в Інтернет, щоб знайти запасну деталь для гри Ванілопи. І коли вони прибувають туди, то відкривають для себе новий яскравий світ, схожий на футуристичний мегаполіс, який Ванілопа називає «найкрасивішим дивом, яке вона коли-небудь бачила». Але як тут знайти те, що їм потрібно?

Читайте нашу рецензію на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Квитки на «Ральф Руйнівник 2» ви можете купити на нашому сайті.

26 листопада 2018,  02:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українським голосом гонщиці Інжекти в мультфільмі «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» стала народна артистка України Джамала.

Новий український ТБ-ролик сиквела «Ральфа Руйнівника» представляє круту гонщицу Інжекту (Shank), яку в оригіналі озвучує зірка «Форсажів» і «Диво-жінки» Галь Гадот, а для українських глядачів обдарувала своїм голосом співачка Джамала. Інжекта є головною героїнею екстремальної мережевої гри «Перегони смерті», куди під час своєї подорожі по Інтернету потрапляють Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман).

Чому новий мультфільм від студії Disney є однією з найкращих анімаційних картин 2018 року, читайте в нашій рецензії на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Квитки на сеанси «Ральф Руйнівник 2» ви знайдете в нашій афіші.

23 листопада 2018,  19:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванілопа ганяє по новій небезпечній трасі в третьому фрагменті діснеївського мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Потрапивши в безкрайній світ Інтернету, Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються в екстремальну мережеву гру «Перегони смерті», де Ванілопа сідає за кермо швидкісного суперкара і бере участь у перегонах із зіркою гри Інжектою (Галь Гадот). Ральф в паніці кричить своїй подрузі, щоб вона повернулася назад на трасу, але виявляється, що в цій грі немає траси і можна їздити, де хочеш, і там Ванілопа отримує шанс проявити свій талант гонщиці в повній мірі.

Читайте нашу рецензію на «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийшов в український прокат вчора, 22 листопада.

Рецензія на мультфільм «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі»
Як Ральф і Ванілопа підкорили Інтернет
21 листопада 2018,  04:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2012 році студія Disney вирішила згадати 1980-ті й показати глядачам приховане життя персонажів популярних відеоігор, які щодня займаються на екранах ігрових автоматів одним і тим же, але коли ніхто не грає в їхню гру, вони подорожують по іншим іграм і весело проводять час. Ця тема виявилася настільки популярною, що принесла першому «Ральфу Руйнівнику» номінацію на «Оскар», і через 6 років на екрани виходить його продовження, в якому поганий хлопець з відеоігри Ральф Руйнівник і його найкраща подруга гонщиця Ванілопа відправляються у величезний і захоплюючий світ Інтернету, де їхній дружбі доведеться пройти серйозне випробування.

Читати далі...
17 листопада 2018,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граємо в популярну гру «Нагодуй зайчика і котика» у другому українському ТБ-ролику комедійного мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Коли герої відеоігор Ральф (Джон К. Райлі) і Ванілопа (Сара Сілверман) у своїй другій пригоді відправляються у всесвітню павутину, Інтернет починає глючити від їхніх витівок. Наприклад, потрапивши у гру «Нагодуй зайчика і котика», де гравець повинен годувати зайчика млинцями, а котика мілкшейками, Ральф вирішує згодувати зайчику цілу тацю млинців. І бідний вухань не витримує таку дієту.

Впізнали дівчинку, яка грає в цю гру на планшеті? Вона як дві краплі води схожа на маленьку Моану з мультфільму «Ваяна».

Дивіться також перший український ТБ-ролик «Ральф Руйнівник 2», який відправляє Ральфа в темний куточок Інтернету. У кіно з 22 листопада.

15 листопада 2018,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ральф зустрічає дивного жителя Даркнету в першому українському ТБ-ролику мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

В анімаційній комедії від студії Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» Ральф (Джон К. Райлі) та Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються через Wi-Fi у величезний світ Інтернету, щоб знайти запасну деталь для гри Ванілопи. Збившись з дороги, Ральф опиняється в Даркнеті, темному куточку Інтернету, де живе дивна істота на ім'я Подвійний Ден (Альфред Моліна). Чому Подвійний? Тому що у нього дві голови. І Дену дуже не подобається, коли оточуючі витріщаються на його другу голову...

Дивіться також другий фрагмент «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який представляє героїню Йессс (Тараджі П. Генсон). У кіно з 22 листопада.

10 листопада 2018,  23:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб бути Диво-жінкою, Галь Гадот доводиться постійно тренуватися, і особливе задоволення актрисі приносить бокс, після якого їй хочеться танцювати.

33-річна зірка «Диво-жінки» і «Ліги справедливості» поділилася в п'ятницю в своєму Instagram бойовим відео зі спортзалу, де вона відпрацьовує боксерські прийоми разом з тренером. Після вдалих ударів, які змусили відступити тренера назад, Гадот переможно пританцьовує. На тлі відео звучить знаменита пісня гурту Imagine Dragons «Believer», так що тепер музиканти просто зобов'язані запросити Гадот в свій наступний кліп.

Зараз актриса продовжує зйомки в супергеройському екшені «Диво-жінка 1984», чия прем'єра відбудеться улітку 2020 року.

Вона також озвучила гонщицю Шенк в майбутньому мультфільмі від Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийде в український прокат 22 листопада.

9 листопада 2018,  01:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Здоровань Ральф купається в лайках в новому фрагменті свого анімаційного сиквела від студії Disney «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Читати далі...
6 листопада 2018,  22:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Walt Disney Animation Studios поділилася першим фрагментом свого майбутнього мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який представляє нового персонажа Всезнайку (KnowsMore).

Читати далі...
5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
2 листопада 2018,  16:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий міжнародний трейлер анімаційної картини «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де крім диснеївських принцес з'являються персонажі з мультфільмів «Історія іграшок», «Супер шістка» і «Зоотрополіс» та штурмовики із «Зоряних воєн».

Власник магазину відеоігор «Litwak» підключає ігрові автомати до Wi-Fi, і через нього поганий хлопець з аркади Ральф (Джон К. Райлі) та гонщиця Ванілопа (Сара Силверман) відправляються в незабутню пригоду по просторах Інтернету. Але від їхньої нестримної цікавості всесвітню мережу починає глючити, і Ральфу з Ванілопою доводиться її рятувати.

Дивіться також новий ТВ-ролик «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», де з'являється знаменитий герой відеоігор Сонік. У кіно з 22 листопада.

30 жовтня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий герой відеоігор Сонік пояснює Wi-Fi в новому ТБ-ролику мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі».

Коли гра Ванілопи (Сара Сілверман) опиняється в небезпеці, вона разом зі своїм другом Ральфом (Джон К. Райлі) вирішує відправитися на пошуки необхідної запасної частини в захоплюючий світ Інтернету, де на них чекають незабутні пригоди в світі відомих брендів, соцмереж, мемів та знаменитих диснеївських персонажів з інших мультфільмів.

Дивіться також п'ятий трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який вийшов минулого тижня. У кіно з 22 листопада.