Новини про мультфільм (2017)

1 червня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина! Оскільки прокат нового мультфільму від Pixar і Disney «Уперед», чия прем'єра відбулася в Україні 5 березня, був перерваний через світову пандемію коронавірусу, кінопрокатна компанія «Кіноманія» вирішила повернути його на великі екрани після відкриття кінотеатрів.

Читати далі...
19 червня 2017,  00:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська співачка ZZ Ward представила кліп на нову пісню «Ride», яка увійшла в офіційний саундтрек мультфільму «Тачки 3». І разом з нею в кліпі з'являються Блискавка МакКвін (Овен Вілсон) та його новий тренер/подруга Круз Рамірез (Крістела Алонзо). Готові поганяти разом з ними?

«Тачки 3» вже можна подивитися в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на мультфільм читайте тут.

15 червня 2017,  23:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу мультфільму «Тачки 3» на великий екран, студія Pixar поділилася фрагментом своєї нової короткометражної анімації «Лу», яку покажуть перед третьою пригодою Блискавки МакКвіна. Вона розповість про незвичайний монстрики, живе в коробці для втрачених речей в дитячому саду, і хлопчика-забіяку, якого цей монстрик навчить, як правильно заводити друзів.

Не запізнюйтесь на сеанс, щоб не пропустити це миле піксарівське творіння. Нашу рецензію на «Тачки 3» читайте тут. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.


 Тачки 3 (2017), Лу (2017)
Рецензія на фільм «Тачки 3»
Блискавка Макквін поки не збирається на пенсію
14 червня 2017,  02:16 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудії Disney і Pixar знають, як перетворити мультфільм у довготривалу франшизу, і «Тачки» – одна з таких. Блискавка Макквін, найшвидший з машин, 11 років тому підкорив серця глядачів різного віку, і ось на екрани примчала його третя пригода, в якій він буде битися з найнебезпечнішим суперником – новим поколінням більш прокачаних і швидких гонщиків...

Зняти «Тачки 3» випало художнику-мультиплікатору Брайану Фі, що працював над попередніми мультфільмами про Макквіна. Для нього це стало режисерським і сценарним дебютом, але студія не дарма довірила йому вдихнути в «Тачки» нове життя, оскільки разом з продюсером і головним креативним директором Pixar Джоном Лассетером вони повернули франшизу в потрібне русло, воскресивши її колишній завзятий і водночас зворушливий дух в стилі першої частини.

На дворі 2017 рік, і за останнє десятиліття техніка пішла далеко вперед, також і в галузі машинобудування. І ось в «Тачках 3» нам показують, як трек, по якому ганяв Макквін зі своїми друзями-суперниками, захоплюють нові гонщики, відправляючи своїх попередників на передчасну пенсію. Адже досвідчені тачки могли ще поганяти на багатьох чемпіонатах, поступаючись і виграючи один у одного, але Джексон Шторм і йому подібні суперкари, що тренуються на нових тренажерах замість справжніх треків, витісняють їх з великого спорту. З їхньою молодістю і технологічністю, звичайно, не посперечаєшся, але чогось їм не вистачає... Спраги швидкості, чи що, справжньої жаги до перемоги і вогню в намальованих на лобовому склі очах. Зате це все ще є у Макквіна. І він не збирається змінювати трек на продаж килимків і поліролей для скла зі своєю емблемою.

Перший тизер «Тачок 3», де головний герой потрапляє в страшну аварію, викликав погану реакцію у дітей, адже було таке враження, що наступним після аварії кадром буде не підлатаний Макквін на СТО, а його могилка з номером 95 на плиті. Але фільм швидко приходить до тями, і ось уже червоно-жовтий гонщик бере себе в руки після гучної поразки і відправляється пізнавати сучасні технології тренувань, щоб взяти реванш у Шторма.

В помічники, вірніше у тренери Макквіну призначають бойову подругу Круз Рамірес, яка колись мріяла стати гонщицею, але упустила свій шанс. Разом вони втікають з тренувального центру і відправляються в духовний і фізичний квест, щоб головний герой відкрив в собі нове дихання і пізнав дзен справжнього гонщика, яким є чому навчити нове покоління. Ведений думками про свого ментора Дока Хадсона, на його відносинах з яких і будується зворушлива сюжетна лінія мультфільму, він знайомиться з живими легендами, друзями і наставниками Дока, які відкривають Макквіну очі на його майбутнє. Він буде ганяти стільки років, скільки захоче, і ніякий Шторм не змусить його поїхати на пенсію. До фіналу вже не знаєш, чого чекати, і тут творці підготували приємний сюрприз, який все розставляє по своїх місцях.

Мультфільм розбавив франшизу «новою кров'ю» і став не просто продовженням, а практично її перезапуском після посередніх «Тачок 2». І якщо ви ставите питання про те, скільки ще може бути мультфільмів про пригоди Блискавки Макквіна і його друзів-тачок, то фінал красномовно натякає... що нескінченна кількість, адже світ цього легендарного гонщика великий, і життя в ньому продовжує бити ключем, так що повернення до нього неминуче. «Форсаж» бач вже випустив свій восьмий фільм і не збирається зупинятися, так що і з «Тачками» може бути схожа історія.

Логічно було б радити «Тачки 3» сім'ям з маленькими дітьми, але я раджу його абсолютно всім. Тому що це дуже смішний (тут окреме дякую чудовому і постійно попадаючому в яблучко українському дубляжу з Остапом Ступкою і Ольгою Сумською), а також добрий і мотивуючий мультфільм. А сміх, доброта і мотивація нам потрібні в будь-якому віці. Можете навіть повести свою другу половинку на нього на побачення, якщо у вас гарне почуття гумору, ви молоді душею і просто хочете посміятися у весь голос протягом півтори години. По-моєму, відмінний спосіб провести час.

Блискавка Макквін завжди був кумиром для молодого покоління тачок, надихаючи їх прагнути підкорювати нові висоти і продовжувати мчати вперед. Таким він і збирається залишатися. А пенсія нехай почекає.

P. S. Не запізнюйтесь на сеанс. Вас традиційно чекає чудова анімаційна короткометражка. Називається вона «Лу», і покаже неймовірно милого монстра, який живе в коробці втрачених речей в дитячому садку.

13 червня 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Тачки 3» головним суперником легендарного гонщика Блискавки МакКвіна (Овен Вілсон) стане Джексон Шторм (Армі Хаммер), представник нового покоління більш прокачаних автомобілів. І, як показує їх знайомство, самовпевненості та нахабства Шторму не позичати.

Фінальний трейлер «Тачок 3», які примчаться в українські кінотеатри 15 червня, дивіться тут.

9 червня 2017,  23:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри очікуваного мультфільму «Тачки 3», над яким працювали творці анімацій «У пошуках Дорі» та «Думками навиворіт», прибув його фінальний трейлер. Якщо порівнювати з найпершим тизером, який шокував нас минулої осені своїм драматизмом, то дане відео просякнуте надією Блискавки МакКвіна (Овен Вілсон) на реванш, адже у нього є, як заявляє трейлер, «ще одна мрія» і «один останній шанс» на її втілення.

В українські кінотеатри «Тачки 3», які увійшли в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа, примчать 15 червня.

30 травня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому блискавичному українському ТБ-ролику мультфільму «Тачки 3» Блискавка МакКвін (Овен Вілсон) хоча і поступається Джексону Шторму (Армі Хаммер) в їх першій спільній гонці, але не збирається здаватися, адже поки він залишається на трасі, шанс все ще є. Теперь він збирається перемогти більш прокачаного гонщика не швидкістю, а розумом.

Останній український трейлер «Тачок 3», які примчаться в кіно 15 червня, дивіться тут.

24 травня 2017,  15:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Гоночний світ змінюється на наших очах в першому українському ТБ-ролику мультфільму від Disney і Pixar «Тачки 3». Легендарний гонщик Блискавка МакКвін (Оуен Вілсон) знову виходить на трек, але в цей раз суперник з нового покоління Джексон Шторм (Армі Хаммер) виявляється йому не по зубах, відправляючи головного героя в драматичний політ.

Шостий трейлер «Тачок 3», які примчаться в українські кінотеатри 15 червня, дивіться тут.

10 травня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Черговий офіційний трейлер мультфільму «Тачки 3», якими продовжують з ентузіазмом ділитися Disney та Pixar, робить акцент на протистоянні Блискавки МакКвіна (Оуен Вілсон) з головним антагоністом цієї історії — самовпевненим гонщиком нового покоління Джексоном Штормом (Армі Хаммер). Шторм відправляє МакКвіна літати над треком, але легендарна тачка не йде на пенсію, а відправляється в сучасний центр підготовки тачок і готується до реваншу.

Нові постери «Тачок 3» ви знайдете в нашій галереї.

8 травня 2017,  11:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому японському трейлері очікуваних «Тачок 3» Блискавка МакКвін (Оуен Вілсон) відправляється назад в містечко Радіатор-Спрінгс, де відбувалися події першої частини його пригод, та інтенсивно тренується для реваншу з Джексоном Штормом (Армі Хаммер). Навіть якщо ви не говорите по-японськи, відео рекомендується до перегляду, оскільки показує багато нових моментів, а за кадром звучить головна тема мультфільму у виконанні Таміо Окуди, записана спеціально для японського прокату.

Попередній трейлер «Тачок 3», які примчаться в український прокат в наступному місяці, дивіться тут.

3 травня 2017,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятий трейлер очікуваного мультфільму «Тачки 3» показує більше моментів з треку, зустріч Блискавки МакКвіна (Оуен Вілсон) зі своїм новим суперником Джексоном Штормом (Армі Хаммер), безжурного Метра (Ларрі-кабельник), тренування головного героя, який бажає довести новому поколінню гонщиків, що його рано відправляти в тираж, та його участь в ралі.

Попередній трейлер мультфільму, який стане режисерським дебютом аніматора Брайана Фі, який працював над «Тачками» і «Тачками 2», в українському перекладі дивіться тут.

27 квітня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До нас примчав новий український трейлер мультфільму «Тачки 3», в якому легендарний Блискавка МакКвін (Оуен Вілсон) вирішує довести новому поколінню гонщиків, що він все ще залишається найкращою тачкою в світі.

Українська прем'єра «Тачок 3» відбудеться 15 червня.