Новини про фільм (2016)

Рецензія на фільм «Сусіди 2»
Реднери проти сестринства
19 травня 2016,  18:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Впоравшись з неспокійним і гучним братством, яке оселилося по сусідству, молоді батьки Мак і Келлі Реднери, нарешті, змогли пожити спокійним і мирним життям. Але їх вулицю знову струсонуть студенти коледжу, коли  їх новими сусідами стануть дівчата, які вирішили заснувати сестринство зі своїми безбашенними правилами...

Продовження протистояння «сімейство Реднерів vs. молодь» зняв режисер першої частини Ніколас Столлер, тому очікувати чогось суттєево іншого від сіквела не варто. Він разом зі сценаристами вирішив піти торованим шляхом, замінивши хлопчиків на дівчаток, і походу справи додавши в історію щіпку псевдофемінізму, щоб було навколо чого танцювати.

Головні герої начебто стали трохи старші, у них вже друга дитина на підході, але вони все ще можуть позмагатися за звання Найгірші батьки десятиліття. Вони перестали займатися сексом при дитині, але тепер улюбленою іграшкою їх маленької дочки є вібратор, який вона вбирає у сукні принцеси. Цю дівчинку знову зіграли ті ж актриси-близнючки, що і в першому фільмі, і хочеться вірити, що після цієї ролі їм потім не доведеться ходити до психолога і вони не зненавидять батьків, які підписали їх на участь в такому кіно.

Якби не природна чарівність Сета Рогена і Роуз Бірн, що зіграли Маку і Келлі Реднер, то дивитися на другу війну цих батьків-невдах з черговою групою молоді було б зовсім нестерпним. Але над їх черговими промахами продовжуєш сміятися, оскільки в іншому випадку треба було б подзвонити в службу захисту дітей і поліцію.

Зак Ефрон повертається в образі Тедді Сендерса, і моменти, де він без футболки, знову стануть найяскравішими моментами фільму. Але в іншому його персонаж якийсь не стільки навіть подорослішав, скільки поглупів і втратив надію на те, що зможе знайти своє місце в цьому конкурентному світі. Невже перемога Реднеров в минулому фільмі так підірвала віру в себе настільки сміливого і гордого хлопця?

Предводителькою чергових поки малолітніх правопорушників стала цього разу Хлоя Грейс Морец, і така стервозна роль їй дуже пасує. Їй все одно скоро грати Русалочку, тому перед казкою впору і побуянити в такий чумовій комедії.

«Сусіди 2» дуже намагаються показати щось новеньке, чого не було в першому фільмі, але деколи при перегляді все-таки виникає дежавю. Смієшся тут в основному над дурними витівками персонажів, чий рівень безвідповідальності зашкалює, і ця їхня легкість у творенні нісенітниці навіть трохи викликає заздрість, адже в реальному світі і за менший відхід у відрив давним-давно можна було б опинитися в поліції.

Чому ж у фільмі для побудови сюжету використаний псевдофемінізм, і чим він відрізняється від справжнього фемінізму? Це просто. Розмови про рівні права жінок і чоловіків сценаристи приплели виключно заради збагачення оповідання хоч якимось сенсом, і ця тема виявилася найбільш придатною для цього, тому що в останні роки знаходиться на слуху. Ось і зворотна сторона медалі. Справжньою боротьбою за рівноправність тут і не пахне (зате пахне марихуаною). Та й дівчата показані в цій типовій американській комедії якимись повсюдними алкоголичками-планокурками без натяку на особистість, якій хочеться лише побажати дивом закінчити коледж і не опинитися потім безробітними, як Тедді.

Виживши братство з сусіднього будинку, Реднерам вже нічого не здається страшним. Але лише до тієї пори, коли вони зустрінуть дівчат з «Каппа Ню».

3 квітня 2016,  20:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер до комедії «Сусіди 2» розташував його героїв один проти одного, ніби команду Кепа і команду Залізної людини в «Першому меснику: Протистояння».

Читати далі...
5 лютого 2016,  02:01 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер комедії «Сусіди 2».

Безбашена комедія 18+ повертається! Здавалося б усі проблеми позаду, придуркуватих сусідів позбулися і можна вити сімейне гніздечко в новому заміському будинку. Для цього залишилася дрібничка - продати це легендарне житло. Аж ось на шляху до гармонії стає дещо новеньке, сексуальне і зовсім без тормозів, адже поруч оселяється дівчачий гуртожиток. Угода з продажу будинку під загрозою! Єдиний спосіб вгомонити дівах, щоб ті не відлякали покупців - заручитися підтримкою ворога №1 - колишнього сусіда.

Дивіться в кінотеатрах України з 19 травня (РФ з 23 червня).

25 січня 2016,  22:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Перший фільм зібрав у світовому прокаті понад 270 млн доларів. Який одружений чоловік не мріяв би жити пліч-о-пліч з сексапільними студентками. Хіба що той, хто виставив свою нерухомість на продаж. Коли «мулен руж» по сусідству відлякує покупців, пора виходити на стежку війни.

Слідкуйте за датою старту в Україні.